Reklama

Reklama

Recenze (6)

PollyJean 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak měl seriál prvním dílem pěkně našlápnuto (a ne, nemyslím tu záplavu sprostých slov), tak se postupně čím dál víc rozmělňuje a rozbředává. Pstroužkova zápletka je dost slaboduchá, jestli měla být vtipná, tak není, a navíc neumožňuje s postavou sympatizovat (je to smutný, ale nejjednodušší způsob, jak se zbavit dluhů je, splatit je), i když .. to tu vlastně nejde s žádnou postavou. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

Konkrétně v tomhle díle stupňující se hysterická scénka mezi Halbichem a Krobotovou nemá chybu. Jinak se jedná o příjemnou jednohubku mezi písničkami na hudebním kanále očko star, s okouzlujícím sprosťákem Hynkem Čermákem v titulní roli.... ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne Jaroslav Plesl v nejakej vtipnej scéne, no šla spraviť aj lepšie. Epizóda ponúka aj rozdiel v pamätaní si informácií medzi pohlaviami. Epizóda trochu zlepšila chuť po tých predošlých. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jarda Plesl zase jako otloukánek, úvodní scéna pro mě byla těžká sledovat. Vývoj seriálu ale čím dál lepší, reklama mě opravdu hodně pobavila, snad jen tu Krobotovou pořád nějak nemůžu překousnout. ()

Reklama

Reklama