Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(161)

Nerozlučné duo kocoura Toma a myšáka Jerryho spolu soupeří v tomto americkém animovaném seriálu ve 163 dílech. Tom se neustále snaží chytit vychytralého Jerryho, který se jen tak nedá a dělá hloupému kocourovi naschvály. Nakonec ale stejně všechno dobře dopadne a Tom a Jerry jsou zase "kámoši jak hrom". (Zoiberg)

Recenze (651)

lardko 

všechny recenze uživatele

Před cesto do školy ( ještě když jsem chodil na ZŠ 1- 4 (asi) a školky ) TOM A JERRY , po cestě ze školy TOM A JERRY. Tenhle seriál jsem si zamiloval jako dítě , a mám ho rád i ted. Už jsem sice seriál delší dobu neviděl , ale vždycky když běží v TV nový film TOM A JERRY tak se koukám. Jako dítě jsem mě spoustu časopisů s těmito animáky , a koukal jsem se na seriál každý den. V každém díle jsem se rozesmál , a užíval si ho až do konce. ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Tom a Jerry jdou.. Už od mala jsem fanda Toma. I když je mírně tupoučký, tak to byl můj oblíbenec a Jerryho jsem neměla ráda kvůli jeho "vyčůranosti".Vždy mi hlavou vrtalo, proč neuteče, když na něj padá cihla ze shora, ale přesto je to můj jeden z nejoblíbenějších seriálu z dětství. Prostě dvojka, se kterou se nikdy nenudíte. ()

Reklama

Bones! 

všechny recenze uživatele

Jedinečná podívaná...Ano, podstata každého dílu byla sice stejná, ale přesto se díly neopakovaly...Těch neskutečných nápadů, využili všeho, co se jim dostalo pod ruku(tlapku)...Mohl bych na to koukat hodiny!!!!!Tenhle seriál prostě a jednoduše řečeno, žeru!!!Škoda, že Tom dostane vždycky nakládačku...:-)) ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Nedílná součást mého dětství na kterou nikdy nezapomenu. Toma a Jerryho jsem měl jako malej na videokazetách nahranýho celkově snad deset hodin. A vždy když jsem byl nemocnej šoupnul jsem do videa kazetu a už to jelo. Takže vždy když vidím tuto kreslenou klasiku, se mi jako první vybaví jak vyháním chřipku z těla ven :-) ()

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Tom a Jerry jdou, k nám teď s náladou. Hurá! Tahle bitva trpaslíka s obrem, neskončí ve zlém, ale v dobrém. A kámoši jak hrom, jsou Jerry a Tom... Tak na tuhle písničku nikdy nezapomenu. Zase se vidím jako malá spolu s mým bráchou a bratrancem u babičky, kdy jsme si nenechali ujít jediný díl... Nezáleží na tom, že je to pořád stejné nebo že je to možná i stupidní, pro mě to má svoje jedinečné kouzlo a vždy si při zmínce o tomhle seriálu vybavím bezstarostné detství... Nemůžu jinak než 5* ()

Galerie (278)

Zajímavosti (40)

  • Jde o první díl, v němž se objeví buldok Spike, a zároveň v této epizodě premiérově Tom a Jerry spojí své síly, aby se navzájem ochránili. (HellFire)
  • První krátký film ze seriálu Tom a Jerry, ve které se ústřední dvojice ještě jmenovala Jasper a Jinx. V hollywoodských studiích MGM poté hledali lepší jména. Ta se losovala z klobouku, do kterého animátor John Carr vložil jména "Tom a Jerry". Když jeho návrh uspěl, dostal odměnu 50 dolarů. (zdeny99)
  • Násilné scény vadily americkým cenzorům, kteří dohlíželi na to, když se staré díly později uváděly v televizi. (109)

Související novinky

Warneři posouvají své filmy

Warneři posouvají své filmy

13.06.2020

Tenet, Wonder Woman 1984, čtvrtý Matrix i duel Godzilly a King Konga - studio Warner Bros. posunulo celý svůj kalendář. V případě prvního zmíněného se jedná o dvoutýdenní odsun, snímek tak dorazí do… (více)

Zemřel oscarový Gene Deitch

Zemřel oscarový Gene Deitch

20.04.2020

Gene Deitch, mimo jiné taky animátor slavného seriálu Tom a Jerry, zemřel ve věku 95 let. Režisér a scenárista měl na kontě Oscara za nejlepší animovaný krátkometrážní film z roku 1960, zajímavostí… (více)

Reklama

Reklama