Reklama

Reklama

Hrátky s ohněm

  • USA Playing with Fire (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když úzkoprsý velitel Jake Carson (John Cena) přispěchá se svým elitním týmem zkušených hasičů (Keegan-Michael Key, John Leguizamo a Tyler Mane) na záchranu tří sourozenců (Brianna Hildebrandová, Christian Convery a Finley Rose Slaterová) ze spárů ničivého požáru, rychle si uvědomí, že je žádný výcvik nemohl připravit na dosud nejnáročnější práci ze všech – hlídání dětí. Životy, zaměstnání a dokonce i požární sklad hasičů, jimž se nedaří vypátrat rodiče nezbedných ratolestí, se rázem obrátí vzhůru nohama. Záhy zjistí, že děti jsou – stejně jako oheň – divoké a nepředvídatelné. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (46)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

John Cena, ktorému v kolonke ocenení navždy bude svietiť nula, je zárukou tupého výrazu na obrazovke. Ale to je celkom v pohode, našťastie ako hasič nemal aspoň tupú sekeru. Čo z toho, keď v tomto filmu nenájdete skoro žiadnu príležitosť na úprimný smiech. Zasmejete sa len samy sebe, že ste dali tomuto šancu. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $29,9miliónaTržby USA $44,451,847Tržby Celosvetovo $68,151,103Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Strašná ale strašná blbyna. Nechával som tomu voľný priebeh, však vieme čo dokážu amíci ukuchtiť ale po pól hodine som bol už úplne otrávený tým tupým prízemným humorom, fakt zle, ruky preč. /5%/ ()

Reklama

blackkocour odpad!

všechny recenze uživatele

No ty píčo, člověk si jen tak omylem přepne z porno kanálu na čanel pro dětské lobotomy se žlutou uječenou houbičkou na mytí, a infantilní mořskou hvězdicí, a běží tam biják Hrátky s ohněm, ale nikdo neočekává Skleněné peklo nebo Man on Fire, ale oktagonskou sestavu WWE a bandu komiků ze Stojáka, co si právě z vtipů na pedofílii postaví celou kariéru, ale pak se spawnou v rodinném hororu o posraných hasičských uniformách, brutálních tvrďasů koukajíc na růžové poníky, nebo žraní palačinek se slaninou. Co se to kurva s dnešním světem děje? Opravdu ty tupé výrazy z malých smradů stojej točit takový srance? Děcka dneska už nečuměj do bedny, radši skrolujou Tik Tok, tancují skibidi tanečky, a přežíraj se HHC bonbóny do zblednutí. Ty bloopery na konci nepotřebuji sekci k závěrečným titulkům, když film hoví dojem že je točen jen z blooperů ze Saturday Night Live. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tato komedie splnila vše, na co byla určena. Přišla v nelehké době a pobavila jako žádná jiná. Navíc se v ní sešel trojlístek hereckých komiků, kteří se hledali, až se našli – John Cena, Keegan-Michael Key a John Leguizamo. Super nápad, krásné horské prostředí a neotřelá sranda, která plní veškeré požadavky dobré komedie. Zdejší hodnocení úplně nechápu. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

V kategorii dětských filmů je to rozhodně nadprůměrná komedie, u které mátě pocit, že děti to bavilo a herce ještě více. A o to v tomhle filmu šlo, o drama, napětí, tajný útěk a nakonec šťastný závěr, protože děti musí mít šťastné konce a jim byl film určen. A pár dobrých sekvencí pro dospělé se taky našlo (tažená sekera jako z The Shining byl fórek excelentní o jakoby maršálu Malinovském ani nemluvě a tohle tvůrci z našich Pelíšků nejspíše vůbec neznají). ()

Galerie (82)

Zajímavosti (2)

  • Počas záverečných titulkov nasledujú nevydarené scény. (figis20)
  • Natáčení probíhalo od 4. února do 29. března 2019 ve Vancouveru v Kanadě. (ČSFD)

Reklama

Reklama