Reklama

Reklama

Když je Tuvok pověřen vedením výcvikového programu, rozčílí tak členy posádky Makistů. (SkyShowtime)

Recenze (5)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mezi posádkou Flotily a Maqisty to pořád vře, takže je čas na trochu výcviku. Jenže bez motivace to nepůjde. Část jí poskytl Chakotay svým názorným proslovem, část musí obstarat souhra okolností. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

16 let výuky na Akademii a roky zkušeností z flotily a nejlepší studijní plán co Tuvak předvede je stupidní šikana a 10km kondičního běhu - yeah, sure. A nejlepší způsob získání respektu zpátky je nechat si ho vymlátit Checkotayem. A celý to skončí šablonově tuctově předvídatelnym bondingem. B-story je zajímavá do momentu, než se její řešení redukuje na hromadu technobubble a vlastně přestane dávat smysl (na zvýšení teploty uvnitř lodi o pár desítek stupňů je potřeba warp core plasma? Sure.) Škoda, jak storka se začleňovánim Maquis tak storka s obvodama měly potenciál, obě skončily totálně promarněný. A jako závěrečnej díl první série to je teda super slabý. ()

Reklama

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále první (zkrácené) řady. Tvůrci asi testovali, jestli bude mít VOY úspěch a bude pokračovat. Finále je spíše odpočinkové a celá první série je vlastně pořád seznamovací. Ty skvělé epizody teprve přijdou... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama