Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Starodávný automobil z roku 1930 si jen tak pluje vesmírem. Voyager na něj náhodou narazí a transportuje na palubu lodě. Tom samo sebou automobil nastartuje a odhalí, že přijímá SOS signál. Janeway dá povel signál sledovat. (Varan)

Recenze (5)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bolestivě rozvleklý, někde v půlce se to dostalo tam kde to mělo bejt v 5. minutě. To zajetí bylo už úplně ubíjející zbytečnost (a blbost navrch k tomu - ty širokozáběrový stunning phasery... no nic). Stejně jako bylo zbytečně samoúčelný přistání celýho Voyageru a jako byl trapnej fakt že z orbity přehlídne tři moderní města. A fakt že se k posádce nikdo nepřidal je sice zjevně očekávaný, ale docela promarněná příležitost. Btw. 4 mld mil za vteřinu sou sotva dvacetinásobek c, to by byl Voyager jak želva, a ze 300 na 100.000 během 15 generací nejsou ani 3 děti na 2 rodiče průměru, což je krutej podprůměr pro kolonizační poměry - nepoužít kalkulačku je fakt zoufalá scénáristická lenost. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odvážně se vydáváme tam, kde už před námi byli úplně všichni, díl 1. Chápu snahu scenáristů zapojit do děje trochu "Federace", ale takové náhody jsou pro mě příliš vychtěné, a klidně bych se bez nich obešel. Přistání Voyageru na planetě je ovšem působivé. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu pohádka, ze které v SGU udělali jeden skvělý díl. Tady to bylo takové trochu nedodělané. Kdyby alespoň ty města ukázali, aby byl dojem lepší. Ale vcelku v pohodě díl. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama