Reklama

Reklama

Lexx

(seriál)
  • Kanada Lexx
Kanada / Německo / Velká Británie, (1997–2002), 50 h 42 min (Minutáž: 43–94 min)

Kamera:

Ian Bibby

Hudba:

Marty Simon

Hrají:

Eva Habermann, Michael McManus, Nigel Bennett, Roman Podhora, Gerry Wolff, Noah Dalton Danby, Silvio Simac, Earl Pastko, Stephen McHattie, Cindy Sampson (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(61)

Obsahy(1)

Lexx, to je příběh o skupině sympatických zatracenců, kteří ukradnou Lexx, tedy mechanicky uzpůsobený hmyz velikosti Manhattanu. V podstatě je to ta nejsilnější vesmírná loď a zároveň nejničivější zbraň v celé existenci vesmíru. Neohrožení hrdinové neustále pokořují nové a nové povrchy přičemž v podstatné míře využívají počítačem generovanou fantazii a urputně se brání podřídit se jakýmkoli konvencím. (Tealc_EU)

(více)

Recenze uživatele Hruskovice k tomuto seriálu (2)

Lexx (1997) 

Zatím se mi zdá, že to šlo od úvodních 4 filmů do kopru. Bez krásné Zef, zajímavých divností jen takové průměrné nijaké snad se další díly zase zvednou. 3/5 ()

Série 1 (1997) (S01) 

Ultradivnost :D Lexx - 1.00 - Ctím jeho temnost - Začátek jsem nepobral a nebyl jsem z toho uplně nadšenej, ale když začali holosoudy a ty lidi odsoudili buď do proteinové banky, nebo na sexuální hrátky kněžím, tak jsem si říkal, že to bude dost zajímavej náhul na to, že je to z toku 1997. No a nejvíc mě rozbila věta na konci: Jsem robot co chce žít v tvých kalhotkách... :D co to jako je ? :D Takže 1. část: 3,85/5 :) - 2.00 - Supernova - Už si začínám zvykat, a baví mě to čím dál tím víc :) Sice jsem měl slabší chvilku při tom jak se pořád ta cirkule zapínala a vypínala ale vlastně to svým způsobem bylo i vtipný. A konečně je nadobro pryč ta otravná Džigerota... :D 2. část 3,90/5 - 3.00 čast - Pro mě zatím nejlepší ze všech dílů, absolutně šílený příběh, který se odehrává na planetě odpadků, a kde přeživší nakažení speciální zbraní vyrábí z částí těl tzv. "Model" což je šťáva mající vlastnosti jako dost silná droga. Dost brutální scény a přibývající vtip pořád zlepšují tuto serii. Takže 4/5 - 4.00 část - Někdo si epicky zfilmoval svoje nejšílenější fantastické nápady a docela dobře to dopadlo :) Už jen dvě věci bych rád o tomto počinu napsal: NEpouštějte si to u jídla... a ze Zef snad každému normálnímu heterosexuálnímu chlapovi houpne v šourku, velice krásná postava :) Poslední část hodnotím tak jako i celou 1. sérii 4/5. Už se těším na pokračování... ()

Reklama

Reklama