Reklama

Reklama

Martial Law - Stav ohrožení

(seriál)
USA, (1998–2000), 33 h (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Carlton Cuse

Hrají:

Sammo Hung, Kelly Hu, Arsenio Hall, Louis Mandylor, Gretchen Egolf, Tom Wright, Guy Siner, Michael Bailey Smith, Brad William Henke, Mako, Kevin James (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(44)

Sammo Hung ako rešpektovaný čínsky policajt zo Šanghaja a majster bojových umení Sammo Law pôsobí na policajnom oddelení v Los Angeles a pomáha americkým kolegom bojovať proti zločinu. (TV JOJ)

Recenze (39)

char_t 

všechny recenze uživatele

Mladší bratříček seriálu "Walker, Texas Ranger", jen místo poloindiána Chucka je tu obtloustlý číňan, takže postava kopajícího nesmrtelného mistra bojových umění vypadá ještě o něco absurdněji než dříve. A nepovedené záběry na konci dílu jen mluví za vše, ty bych čekal spíš u nejhorších filmů Jackieho Chana, ne u akčního krimi seriálu. ()

Cvalek 

všechny recenze uživatele

Nejlepší americký seriál s kriminální tematikou  aspoň dle mého úsudku, každý díl je dobře zpracovány a to jak z první serie tak i té druhé, skvělá akce i humor v jednom. Sammo Hung byl v této roli naprosto úžasný a co si budeme povídat, bez něho by to byl další paskvil. Co se tyče akce tak jednoduše paráda tak samo i  humor, ten byl velice solidní. ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Takový lepší Walker Texas Ranger. Choreografie soubojů je perfektní, narozdíl od Walkera, kde se stařík Chuck pouze otočí s nohou ve vzduchu a všichni hned ochotně padají k zemi. Kdo si myslel, že tlouštíci nedokážou skákat, tak by se měl podívat alespoň na jeden díl. Legendární parťák Jackieho Chana, Sammo Hung tady předvádí úžasné kousky. Jako seriál to ovšem stojí za hovno a 3 hvězdičky dávám Sammovi. ()

oceanic6 

všechny recenze uživatele

Americký akčný seriál ktorý by bol navlas rovnaký ako napríklad taký Walker, Texas Ranger, keby nebol obohatený príjemným humorom. Sammo Hung, ktorý sa bojovým umeniam venuje celý život ale pôsobí v úlohe detektíva menom Samo (aké-to číre slovenské meno :) veľmi nemotorne a hlavne sa mu to nedá uveriť. Navyše to čo predvádza, nevidelo herectvo ani z rýchlika. Na jeho tvári vidieť doslova pri každej vete nechutný kŕč akým vyslovuje americké slová a celá jeho mimika vo chvílach keď sa pokúša hrať je doslova smutná. Pri oddychovom akčnom seriáli ani neočakávam oscarové herectvo, ale Sammo Hung sa proste do hlavnej úlohy nehodí a doslova vidieť ako trpí v scénach kde sa nebojuje. Na druhej strane ale treba oceniť choreografiu súbojov, ktorú má na svedomí práve Sammo, čo len potvrdzuje fakt , že bojovému umeniu sa naozaj rozumie perfektne. P.S.: Zaujímavé je že postava detektíva, ktorú hrá Sammo Hung, sa v tomto seriáli volá Sammo. Podobne ako vo filmoch Jackieho Chana sa vždy Jackie volá Jackie :) A Sammo a Jackie spolu často spolupracovali :) ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Zvládol som len 2-3 diely. Nepoznám Sammo Hunga, no nech ten chlap dokázal v živote čokoľvek, mne vôbec nie je sympatický. Každú chvíľu vytrieskal pár chlapov a aj to sa v bojových scénach zahral na Seagala, keď tie "ťažšie" kúsky robil za neho dablér (ale Hung vie aspoň sám behať). Bohužiaľ, bez tých bitiek by bol tento seriál absolútne neatraktívny a suchý. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (1)

  • Prvá hlavná úloha pre Samma Hunga Kam-Boa v hollywoodskej produkcii. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama