Zábavka, ktorá ukazuje, že legedárny Sammo Hung vie lietať vzduchom aj s "pár" kilami naviac...(20.2.2007)

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ = 1.7.2008 (23.6.2008)(23.6.2008)

• Pishin

Na tohle nezapomenu, chujovina která byla na TV N@va a scenu kdy obloustlý asiat hodil pohotově minci do trajektorie střely a zachránil tak život nebohé ženě :-))(6.12.2011)

• Makky

Zvládol som len 2-3 diely. Nepoznám Sammo Hunga, no nech ten chlap dokázal v živote čokoľvek, mne vôbec nie je sympatický. Každú chvíľu vytrieskal pár chlapov a aj to sa v bojových scénach zahral na Seagala, keď tie "ťažšie" kúsky robil za neho dablér (ale Hung vie aspoň sám behať). Bohužiaľ, bez tých bitiek by bol tento seriál absolútne neatraktívny a suchý.(24.7.2008)

Jeden z tých lepších seriálov ktoré boli celkom ,,pozerateľné,, a zábavné.(28.11.2008)

Choreograficky perfektně zvládnuté souboje, sympatické charaktery, vtipné dialogy a ještě několik příjemných ingrediencí jsou důvodem toho, že Martial Law je mým nejoblíbenějším akčním seriálem.(27.12.2005)

• miklaras

no, nic moc, ale Sammo docela potěšil, protože je to Sammo.(5.11.2008)

videl som len pár častí,tie boli dobré no na 5* to nemá(24.10.2010)

Síce tu Sammo nepredvádza všetko čoho je schopný, pravdepodobne sa musel pre Hollywood skrotiť, ale ako oddychovka stačí.(16.4.2011)

Příběhově ani herecky to nepatří zrovna k elitě, ale ta choreografie rvaček v Hongkongském stylu byla úchvatná(19.3.2009)

No s pár kily navíc no a co, dokáže sebou mrsknout lépe, než kdekdo z nás, včetně mě samotné.Seriál měl šmrnc, krimi, bojovky i humor.(14.10.2009)

jj sammo a jeho psi kousky,nejvic me na konci bavily nepovedene zabery z nataceni ty miluju u vseho(20.5.2009)

Jeden z nejlepších seriálů jaký kdy byl natočen. Chtělo by to opáčko. 06.11.2006(6.11.2006)

Krásny seriál a úžasný výkon herca. Kiežby sa aj mne darilo hýbať sa tak... ale príbehovo nič moc, až na pár vtipných poznámok a detajlov...(25.4.2005)

Nenáročný oddychový seriál, který dal vzpomenout na dobu o dekádu dřívější, kdy akční filmy a bojová umění šly ruku v ruce (pro mě daleko příjemnější doba než ta dnešní, kde akční filmy stojí jen na efektech), doplněný o vtipné, "vtipné" a cool hlášky, které k novějším dílkům neodmyslitelně patří.(24.3.2011)

Povedená seriálová krimikomedie. Je to jako kdybysme skloubili fiktivní Eddie Murphyovský Beverly Hills Cop seriál s filmama Jackieho Chana z budoucnosti tak za 40 let. 74%(16.8.2008)

Tučnučký detektív z Hon kongu prišiel do Ameriky kde ho všetci vysmevajú a robia si žarty no nakoniec zistia že je veľmi inteligentný a aj napriek svojím kilám ovláda nejedno bojové umenie a že obyčajný predmet sa mu v ruke premení na zbraň(2.7.2008)

• oceanic6

Americký akčný seriál ktorý by bol navlas rovnaký ako napríklad taký Walker, Texas Ranger, keby nebol obohatený príjemným humorom. Sammo Hung, ktorý sa bojovým umeniam venuje celý život ale pôsobí v úlohe detektíva menom Samo (aké-to číre slovenské meno :) veľmi nemotorne a hlavne sa mu to nedá uveriť. Navyše to čo predvádza, nevidelo herectvo ani z rýchlika. Na jeho tvári vidieť doslova pri každej vete nechutný kŕč akým vyslovuje americké slová a celá jeho mimika vo chvílach keď sa pokúša hrať je doslova smutná. Pri oddychovom akčnom seriáli ani neočakávam oscarové herectvo, ale Sammo Hung sa proste do hlavnej úlohy nehodí a doslova vidieť ako trpí v scénach kde sa nebojuje. Na druhej strane ale treba oceniť choreografiu súbojov, ktorú má na svedomí práve Sammo, čo len potvrdzuje fakt , že bojovému umeniu sa naozaj rozumie perfektne. P.S.: Zaujímavé je že postava detektíva, ktorú hrá Sammo Hung, sa v tomto seriáli volá Sammo. Podobne ako vo filmoch Jackieho Chana sa vždy Jackie volá Jackie :) A Sammo a Jackie spolu často spolupracovali :)(11.7.2008)

• emdvojka

az na par zaujimavych akcnych scen, nic moc(12.1.2009)

Priemerný akčný krimi seriál s niekoľkými menej či viac vydarenými pokusmi o humor. Celkom dobrá zábava na vyplnenie predpoludnia prípadne ako "večerníček" neskoro večer, ale v prime time by som si to asi nepozrel.(5.6.2009)