Reklama

Reklama

Fantasy Island

  • USA Fantasy Island (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Ve filmu studia Blumhouse nazvaném Fantasy Island mění charismatický pan Roarke v luxusním, leč odlehlém tropickém rezortu tajné sny svých šťastných hostů ve skutečnost. Když se však fantazie stanou noční můrou, musí hosté záhadu ostrova vyřešit, aby si útěkem zachránili život. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (235)

Marze 

všechny recenze uživatele

Na filmu je vidět, že stál jen 7 milionů dolarů. Přání protagonistů, kvúli nimž přijeli se opravdu nějakým způsobem vyplní. A byť se ze začátku zdá, že za jejich realizací skutečně stojí majitel hotelu, tak po pár scénách již nemůže být pochyb o tom, že za vše může cosi nadpřirozeného. Ve skutečnosti totiž ta přání plní přímo onen ostrov, z jehož podzemí vyvěrá kouzelná voda, plnící libovolná přání podle nějakých daných pravidel (která nejsou příliš srozumitelná, protože jsou dodržována nekonzistentně). A navíc je ten ostrov značně škodolibý, protože se všem hostům ta přání postupně zvrtnou způsobem, který nezamýšleli. Po vypravěčské a dramaturgické stránce je totiž Fantasy Island vyloženě tragický a nepodařený je i ve všech ostatních aspektech (včetně zmatených hereckých výkonů). Ke konci už je to daleko za hranicí nechtěného smíchu. Postavy s vážnou tváří neustále pronášejí nějaké absurdní dialogy. Ve finále není uspokojivě vysvětleno vůbec nic. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hlavně u toho nemyslet. Samotná premisa s ostrovem plnícím fantazie, jejichž konce ovšem nemají s krásnými sny nic společného, zase není tak úplně špatná a jednotlivé linky také působily jakž takž ucházejícím dojmem. Jenže snaha osudy všech účastníků proplést dopadla katastrofálně a snažit se odhalit pravidla, kterými se to celé řídí, je předem odsouzeno k nezdaru. Kor když film diváka zásobí několika zmatenými veletoči. Na druhou stranu prostředí ostrova má něco do sebe, film má relativně solidní tempo a i když se tu odehrávají vesměs hovadiny, pořád se něco děje a casting také není úplně špatný. Zkrátka je to tak blbé, až je to zábavné. Kdyby Wadlow trošku přitvrdil, snad bych hodnotil i výš. 50% ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tak toto beru jako takový opožděný aprílový žertík. Tvůrci se tu snaží servírovat rafinované tříchodové menu, ale ve finále dostanete akorát tak rozbředlou, připálenou kejdu, kterou jdete po ochutnání spláchnout do kanálu. Začátek jsem ještě tak nějak do té půlky vnímala, nemůžu snad ani říct, že by to bylo nějak nudný, ale ta ''myšlenka'', jejíž tvář se nám Jeff Wadlow snaží nastavit je opravdu velice zfackovaná doruda a věřím, že ani na papíře tohle prostě nemohlo dávat smysl. Hlavně, že to má áčkový vizuál, rádoby známé tváře, naleštěný design a opravdu draze vypadající kabát. Tu jednu hvězdu dávám vlastně zároveň i s oceněním toho, že Fantasy Island byl prý docela film za babku. Zpětně ale vůbec nedokážu říct, o čem to vlastně bylo. Každopádně, neztrácejte s tím čas. ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Idiotsky to začíná, pokračuje i končí. A hlavně je to plný idiotů. A taky nesobeckejch mantáků, kterým většinou víc než na svým životě záleží na ostatních, aniž by je vlastně pořádně znali. Jako shnilá třešnička na nepovedeným dortu v hlavních rolích musí bejt samozřejmě barevně smíšenej pár, gayové, looserka s traumatama ze střední a podobnej cirkusáckej ansámbl, kterej v dnešním doleva se naklánějícím progresivním světě frčí jako privilegovaná norma. Ale i když tohle všechno vynechám, je to prostě blbý a špatný. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Až taká hrôza to nebola. Áno tá záverečná pointa s rande je trocha hardcore a sem tam sa tam objaví wtf scéna ale tá fantasy zložka sa mi celkom páčila. O horor nejde vôbec, báť sa nebudete ani sekundu ale páčil sa mi ostrov, kamera, obsadenie- čiže oceňujem všetky tie technické veci okolo toho, dej bol slabší ale nenudilo ma to. Takže za mňa ok. Tá párty pri bazéne vyzerala luxusne a Michael Peña ako hostiteľ sympaťák. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • Natáčalo sa v januári 2019 na Fidži. (Game90)
  • „Kalašovi zabijáci“ používali ve filmu československé samopaly vzor 58. (SsgtJira)
  • O účasti ve filmu vyjednával i Dave Bautista. Měl si zahrát jednoho z účastníků předchozího turnusu, který ale pořád proti své vůli vězí na ostrově. (Petr.Kocfeld)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama