Reklama

Reklama

Epizody(7)

Obsahy(1)

Zdrcen smrtí své dcery i manželky a mírnými tresty viníků se Corrado Cattani postupně psychicky zotavuje a znovu začíná válku proti mafii.Na scénu se z vězení vrací advokát Terrasini,úhlavní Corradův nepřítel.Díky záchraně děvčátka z rukou únosce se v Miláně seznamuje s bankovní rodinou Antinariových a s bezohledným Dinem Alessim,který je pravou rukou ředitele banky Carla Antinariho.Corrado se zamiluje do Antinariho dcery Giulie,která se prostřednictvím tohoto vztahu dovídá o své rodině informace,o nichž by raději nikdy nevěděla.Při odkrývání tajných mezinárodních obchodů se zbraněmi a nelegálních bankovních transakcí Corrado opět přichází o své nejbližší spolupracovníky a přátele.Chobotnice opět rozvíjí svá chapadla. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (35)

MJMilan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud se pro tento seriál využívalo vše jen jednou, tak si myslím, že truhlářství mělo ty největší zakázky v dějinách filmu. Corrado už se bohužel marně snaží něco změnit a tak člověka jen napadá, že být tam s ním, tak by se od něj raději držel dál a rozhodně nechtěl být jeho kamarádem .... život Corradových známých zpravidla nebývá moc dlouhý ... ()

borsalino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to skoro neuvěřitelné, že mi "trojka" připadá lepší než "dvojka". Přece jen se Cattani přestal v sobě tolik nimrat, sebral síly a vydal se zase na lov mafiánů. Na scéně se objevuje chladný Tano... Ve snímku je velmi detailně ukázána machinace s penězi i naprostá bezskrupulóznost. A k tomu pořád ty zdánlivé úsměvy a "přátelé", až je člověku mdlo... ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

FRANCÚZSKA SPOJKA+KRSTNÝ OTEC Starý ale veľmi dobrý seriál. Postavy vystavené extrémnym okolnostiam sú živé, majú ľudské problémy a slabosti. Keď scenáristi nevedeli ako skončiť či začať sériu, nebáli sa škrtať v scenári a tak mafia zabíja chladnokrvne a nečakane. Mnohí mafiáni sú vo svojej chladnokrvnosti a "vychcanosti" pomerne ľahko obľúbitelní, ale aj tak je vždy jasné, že Corado je šéf, ktorému musí každý držať palce... ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejslabší řada s Cattanim. Absolutní nerealistický úlet je jakási americká jednotka pracující v Itálii a s kterou spolupracuje Cattani. Ono už úvodní scéna, kdy zachrání tu malou holčičku je trochu přitažená za vlasy, ale přesto tu vidím klady: špičková muzika jako vždy a nástup Tana Caridiho ( Remo Girone ). ()

dr.jacoby 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začiatok tretej série zachytáva Cattaniho asi v tom najdepresívnejšom období celého jeho života. Začína byť nebezpečný nielen pre seba, ale aj pre svoje okolie. Vrátiť sa do života mu pomáhajú muži ukrývajúci sa pred zlobou okolitého sveta za hrubými múrmi kláštora. Corrado postupne naberá na sile a vracia sa do boja s mocnou mafiou. V tejto sérii sa stretáva s mocnou rodinou Antinari, do staršej dcéry Giulie sa zamiluje. Tá sa stáva ďalšou milenkou tohoto charizmatického komisára. To, čo som nespomenul pri prvých dvoch sériách spomeniem teraz, všetky série doprevádza vynikajúci český dabing. Na scénu nastupuje Tano Carridi, ktorý to potiahol až do desiatej série. V závere sa rozlúčime s mocným a neuveriteľne arogantným advokátom Terrasinim. Nové významné postavy tretej série : Bert Di Donato, Kemal Yfter, Dino Alessi, mních Bernardo a celá rodina Antinari. Autor hudby Ennio Morricone zložil pre túto sériu zopár nových melódií, ostatné sú z predchádzajúcej série. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama