Reklama

Reklama

VOD (1)

Chuck Norris se svým parťákem bojují proti Prosatanovi, který se po devíti stech letech reinkarnoval do lidské podoby a snaží se ovládnout svět. Podle legend byla na začátku věků duše nejčernějších temnot vržena do hlubin. Ďábel byl přemožen zábleskem lidství, aby byl znovu povolán v době největšího zoufalství a bezmoci. Na svět se vplíží Satanův vyslanec Prosatanos a rozsévá zlo a zkázu – přemůže ho a uvězní však rytíř Lví srdce. Po devíti stech letech se do kobky, kde je Prosatanos uvězněn,vloupají zloději, hledající poklad – a Prosatanos se reinkarnuje do podoby člověka. Jeho totožnost odhalí rabín Shindler, ale je na Prosatana slabý. Vyšetřováním rabínovy vraždy jsou pověřeni detektivové Shatter a Jackson. Každý je jiný, ale společně tvoří sehraný tým, který postupně odhalí, za jakou maskou se zlo skrývá… (TV Prima)

(více)

Recenze (63)

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Věřte, nevěřte, je to můj první snímek s legendárním mistrem jednoho výrazu, Chuckem Norrisem. Váhal jsem, jestli ten čas obětovat, ale přece jen můj obraz filmového průmyslu by byl ochuzen o jeden rozměr. Pravda, nečekal jsem, že uvidím chytrou a kultivovanou podívanou, nicméně doufal jsem, že se budu víc bavit nechtěným humorem, céčkovou blbostí a neschopností vydolovat ze zoufalého obsazení něco, co aspoň zdálky připomíná herecký výkon. Nuž nestalo se, i když Christopher Neame v roli ďáblova služebníka Prosatanose přehrává, seč může, a představuje určité rozptýlení v celkové nudě. Bohužel je to málo na to, abych nadělil byť jedinou hvězdičku. Celkový dojem: 10 %. ()

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris vs Peklo, co dodat. Film, co se snaží být detektivkou, komedií s dětmi, hororem a chuckovinou zároveň si holt koleduje a dostanete tak předně to, co si vaše srdce při spuštění žádá. K daším Chuckovým dovednostem odteď patří, že dokáže probodnout zloducha i zcela tupým předmětem. Bravo. Pozoruhodným je pak i poslední záběr celého tohoto "satanistického" filmu.... ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Akčný horor s Chuckom Norrisom? Lákavá ponuka ( ešte by som chcel vidieť POSLEDNÚ NOC so Seagalom ). A povedal by som, že nie na zahodenie. Síce neoriginálne a nie veľmi kvalitné, ale svojím spôsobom je toto béčko zábavné. Hlavný záporák má tiež niečo do seba, ´´dizajnovo´´ je celkom vydarený. Určite by som tento film neodsudzoval. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris potřetí v hororovém pokusu a opět špatně. Začátek s křižáckou výpravou dává tušit zábavné hororové béčko, jenže ve výsledku je to naprostá nuda. Christopher Neame s příšerným účesem je jako ďáblův vyslanec skvělý, ale vraždy nejsou ukázané, takže z hororového hlediska je to o ničem. Akční to taky není, protože kromě začátku a konce se tu nic neděje. Hudba je vykradená z Přichází Satan, parťák "hláškující černoch" je ztělesněné klišé 90. let a z Walkera zde přichází i Sheree J. Wilsonová, která je ale úplně zbytečná. Tuctové béčko. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Něco mě začalo zajímat..." - "Franku, když tě naposledy začalo něco zajímat, tak hned pak někdo umřel!" Chuck Norris a jeho černošský parťák s mopem na hlavě proti Satanovu vyslanci! "Tomuhle říkáš rána?" Mysteriózní příběh s hororovým nádechem, který moc dobře nefungoval. - 40%. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Ide o posledný film spoločnosti Cannon Group predtým, než zbankrotovala. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama