Reklama

Reklama

VOD (1)

Chuck Norris se svým parťákem bojují proti Prosatanovi, který se po devíti stech letech reinkarnoval do lidské podoby a snaží se ovládnout svět. Podle legend byla na začátku věků duše nejčernějších temnot vržena do hlubin. Ďábel byl přemožen zábleskem lidství, aby byl znovu povolán v době největšího zoufalství a bezmoci. Na svět se vplíží Satanův vyslanec Prosatanos a rozsévá zlo a zkázu – přemůže ho a uvězní však rytíř Lví srdce. Po devíti stech letech se do kobky, kde je Prosatanos uvězněn,vloupají zloději, hledající poklad – a Prosatanos se reinkarnuje do podoby člověka. Jeho totožnost odhalí rabín Shindler, ale je na Prosatana slabý. Vyšetřováním rabínovy vraždy jsou pověřeni detektivové Shatter a Jackson. Každý je jiný, ale společně tvoří sehraný tým, který postupně odhalí, za jakou maskou se zlo skrývá… (TV Prima)

(více)

Recenze (63)

malylada 

všechny recenze uživatele

Asi u každé akční hvězdy se v devadesátkách objevil alespoň jeden film, kdy není na vše sám a řeší přestřelky s hláškujícím parťákem. Počátek snový na tento žánr, fantasy počátek ze středověku s výborným vizuálem, vynikající záporák a vypadalo to, že je na co se těšit. Bohužel přišla přes hodinu velká nuda, ve které se nic neděje a pokusy o vtipkování mezi dvěma policisty absolutně nefungují, neboť kolega Norrise byl opravdu tragický. Celé bych to dokázal překousnout, ale ve filmu je minimum akčních scén, které se vešly asi do dvaceti minut a jsou úplně mimo. Docela by mě zajímalo, kdo tak dobrý námět ve studiu zazdil. Za démonického kouzelníka bodík navíc......4/10 ()

Hamar 

všechny recenze uživatele

Služebník Satanův Prosatanos udělá hloupou začátečnickou chybu, že proti sobě popudí samotného Chucka Norrise. Myslím, že i archanděl Gabriel by byl pro něj hratelnějším soupeřem. A tak pak už jen, víceménně, celý film tahá za kratší konec až do hořkého finále. Chuck následovaným vtipálkovským černošským vodníkem, jeho parťákem, mu v závěrečné scéně pěkně nakope prdel. Pekelník po pár kopačkách vždy zbaběle zmizí, aby na závěr okusil svou vlastní meducínu a byl propíchnutý ďábelským žezlem. Chuck se pak ještě naposledy zazubí na svou kamarádku z Walker Texas Ranger a vydá se za dalším dobrodružstvím. ()

Reklama

hans500 

všechny recenze uživatele

Vlastně to nebylo tak hrozné jab by se dalo očekávat od filmu s Chuckem Norrisem v hlavní roli, ale žádné výjimečné dílo nečekejte. Podprůměrná akční film, ve kterém ani není moc akčních scén (což nevadí) a má celkem svižné tempo a občas i nějakou povedenou scénou, ale tím klady končí a o nějakém napětí nemůže být řeč. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris tentokrát v atypické roli bojovníka proti temným silám pekla a není to vůbec špatné. Převážná část snímku se odehrává v Izraeli, kam zavede vyšetřování dva chicagské policisty Shattera (Noriss) a Jacksona. I když mají od místních úřadů jakékoliv pátrání zakázáno, nebyl by to Chuck, kdyby se do případu i přes zákaz nepustil. Postupně odhalují skutečnosti o mytické osobě Prosatana a jeho mocném žezle, kvůli kterému rapidně roste počet vražd. Celý snímek je pojat spíše jako akční dílko, takže se divák dočká pověstných kopaček a řady bitek, tentokrát i proti nadpřirozeným bytostem. Hlavní záporák je ztvárněn celkem příjemně, zato vraždy by si si zasloužily krvavější zpracování a některé odlehčující vtípky příliš nepůsobí. Výsledný dojem je průměrný akčňák, lehce říznutý hororem, který vůbec neurazí. Mě se líbilo na tři hvězdy. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Akčný Chuck Norris zasadený do thrillerovo-detektívneho príbehu s prekvapivo dobrou atmosférou a výborným hororovým záporákom. Aj takto by sa dal v skratke charakterizovať tento na prvý pohľad tradičný buddy-cop akčák 90.rokov. Réžie sa ujal Chuckov brat Aaron Norris, ktorý namiesto toho aby nechal Chucka bezhlavo kopať všetkých okolo, výrazne obmedzil akčné scény a do popredia postavil mysteriózny príbeh s mrazivým hororovým nádychom, čo sa ukázalo ako veľmi dobrá voľba. Dvojica amerických policajtov vyšetrujúca záhadnú náboženskú vraždu sa počas svojho pátrania dostane až do Izraela, kde narazia na niečo, čo prekoná všetky ich predstavy a obavy... Hoci film obsahuje tradične lacné b-čkové pasáže či trápnejšie scény, celkovo som sa dobre bavil a z nostalgie pridávam hviezdičku navyše. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Ide o posledný film spoločnosti Cannon Group predtým, než zbankrotovala. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama