Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenáct lidí se probouzí na mýtině uprostřed lesa. Navzájem se neznají, neví, kde jsou, ani jak se tam dostali. Netuší, že byli vybráni pro velmi specifický účel… stali se lovnou zvěří. Kdo a proč je loví? Než si stačí odpovědět, padnou někteří z nich mrtví k zemi. Ti, kteří první salvu ustáli, už tuší, že jim opravdu jde o život a že ti, co po nich střílejí, nepřestanou, dokud je všechny nezabijí. Normální člověk by takovou situaci neustál, jenže Crystal (Betty Gilpin) není normální. Nechce umřít a ve snaze přežít za každou cenu je hodně podnikavá. Tak podnikavá, že se role lovce a oběti můžou nečekaně prohodit… (CinemArt)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (419)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Skvostné. Jeden plottwist za druhým. Človek sa snaží ani raz neskočiť na lep. Ale to nejde. Úžasná "Uma Thurman" v podaní Betty Gilpin. Asi prvý dobrý snímok, v ktorom hrala Hilary Swank. Možno jej životný film a životná rola. Treba poznamenať že je stále aj na svoj vek "použiteľná". Trochu škoda, že "strelci" nedostali tak veľa priestoru, pretože tiež vyzerali zaujímavo. Škoda niektorých kladných postáv ktoré mali potenciál (Staton Island, Tucker).. Ale asi najlepší bol Gary. "Každý rok títo liberálni pracháči čo v pozadí ťahajú za nitky...". Ámen chlape. Smrť liberalizmu. Smrť Serešovi. ..Tento rok sa len rozbehol, ale zatiaľ asi to najlepšie čo bolo tento rok vyprodukované. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Konečně Hunger Games podle mýho gusta! Černočerně laděná a brutální oddechovka, kde jsem se do Crystal zamiloval hned po jejím entrée na benzínce. Filmů jsem v poslední době moc neviděl, ale přesně tohle jsem potřeboval, abych se k nim zase začal pomalu vracet. Tedy nějaké to odhalené střívko či otevřenou hlavu. Střet povrchních snobských a pokryteckých intelektuálů se zoufalými a umaštěnými konspirátory z pawwwučiny snů kanára Tweetyho a mezi nimi jedna taková normální holka z videopůjčovny, jak to asi může dopadnout? Dokonalost! A vůbec mi nevadí absence odhalených koz, což mě obvykle u podobných filmů vede právě k absolutnímu hodnocení. Ale tady se domnívám, že jsem se nechal ukolébat pouhým příslibem obou možností Betty Gilpin. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Budeme tu dál poslouchat Beethovena nebo popojedem? '' ---- Tak tohle byl sakra dobrej závěr tohohle filmového víkendu. Nečekal jsem nic moc krom sté variace na Battle Royale či Hunger Games. Prostě partu zoufalců někde vyklopí omámené z pytle na louku ohraničenou výbušninami - dál jako že nee, každému do ruky dají kudlu nebo něco co se nabíjí a kdo vyhraje ten vyhrál. Tedy pokud není plán jinak. Ale ouha. Že tady bude něco jinak jsem zavětřil už na palubě letounu cestou tam. Na louce s bednou už mi to žánrově jako horor či drama vyloženě neštymovalo, což se projevovalo mým nadzvednutým obočím. Dál už jsem poznal, že koukám na super úlet, kterej si dělá prču úplně ze všeho. Z gore filmů ultrkorektnosti, dnešnímu zblbnutí do sociálních sítí, Amíků, migrantů, ústavy USA, Afroameričanů... Prostě všeho. Ano, komedie je to pravda krapet krvavá. Ale taková je už dnešní doba. Těch různých narážek ve filmu je tolik, že si ho dám určitě ještě jednou. Včera jsem viděl s Hilary kovbojku (pravda krapet netradiční), ale tahle role jí tu tedy kurva sedla. Závěr jak z Kill Billa, akorát Carradina vystřídal jiný záporák. Perfektně jsem si pošmákl, protože jsem čekal něco jiného a tvůrci s tím potvory počítali a pod pokličku šoupli úplně jinou chuťovku. A to já hodnotím velmi kladně. Takže za mně je to za 4 šáňa Heidsieck 1907. * * * * ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Slzy Slnka? To išlo normálne do kín?“ Nečakané postavy (Betty Gilpin je tuším z filmu do filmu lepšia a lepšia), nečakaný vývoj deja (fakt nepozerajte trailery... a ani fotky), brutálne úmrtia a dobrá réžia. Finále už trochu šumí do prázdna, ale aj ono je nakoniec celkom fajn. V rámci žánru. A možností. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Hunt" je v určitých aspektoch dosť uspokojivý, v iných by som povedal, že si to zaslúžilo trošku prepísať. Možno sa tvorcovia snažili, aby to bolo trošku iné, aby sme nenasledovali tradičné koncepty a proste sa sústredili na to, čo bude film najviac ťahať. Neviem. No každopádne si povedzme pár mínusov, ktoré ma mrzia. Niektoré súvisia s marketingom. Napríklad nerozumiem prečo sme v traileri mohli Hillary Swank od začiatku vidieť, pričom vo filme ju dlho ukazujú len zozadu, ako keby jej identitu chránili. Ak ste ju chceli nechať inkognito a ukázať až na konci, nemali ste ju ukazovať ani v traileri. Potom to bolo celé zbytočné. Ďalej nerozumiem prečo je Emma Roberts v tomto filme. Je jej rola vo filme len na to, aby sme ju uvideli v traileri? Pretože vo filme ju dokopy uvidíme na 5 - 8 minút max. A nemyslím si, že by tomu nemohla niečo pridať. Tvorcovia akosi nechceli nechať svoje obete nažive a tak sa hneď na začiatku veľkého počtu zbavia a potom sa sústredíme už hlavne na Crystal v podaní Betty Gilpin. A ja si myslím, že je to škoda, lebo by to dalo filmu trošku iný podtón. A mohlo by to byť zaujímavejšie. Spoznať viac našich hrdinov. Prípadne aspoň keď počas poslednej tretiny dostávame info, prečo si ich naši zloduchovia vybrali. Okey, toľko k mojim mínusom, poďme sa pozrieť na plusy. Betty Gilpin je excelentná vo filme. Ako naša hlavná hrdinka je zaujímavá, je chytrá, je tvrdá a správne sebavedomá. Priam kamenná. A je vskutku fascinujúce ju sledovať počas tejto cesty. Hillary Swank ako Athena je podľa mňa tiež super. A keď majú naše dve herečky záverečnú konfrontáciu, je to dosť dobre zvládnuté. Po stránke akcie a aj nejakého toho humoru. Musím pochváliť. Film má dobrú atmosféru, chceme vidieť Betty Gilpin vyjsť zo situácie so zdravou kožou a okrem toho sa nebráni ani nejakým násilnejším vizuálom. Musím ešte povedať, že náš seniorský pár na pumpe bol geniálny. Toto sú proste úžasná dvojka. Neviem čo k tomu viac povedať. Keď si pozriete film, pochopíte. Myslím si, že ak sa film mal vyvíjať takým smerom, akým sme išli, mohli pokojne loviť naši zloduchovia len Crystal. Myslím si, že dokonca by to bolo chytrejšie. Prakticky by to vyriešilo skoro všetky problémy. No na druhú stranu by to mohlo priniesť nejaké ďalšie. Ale dalo sa na tom zapracovať. Chcelo to niečo asi viac na spôsob "Ready Or Not". Nepotrebovali sme tam všetky ostatné postavy na to, aby to fungovalo. Najmä ak si zvolili tento štýl rozprávania príbehu. Ja som rád, že som film videl, ale videl som potenciál na niečo silnejšie. No rozhodne dokážem film oceniť viac ako napríklad "Assassination Nation" alebo "The Purge". Mám z výsledku pocit, že tento film má viac inteligencie. Hodnotenie: B ()

Galerie (59)

Zajímavosti (12)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Louisiana a trvalo od 20. februára 2019 do 5. apríla 2019. (MikaelSVK)
  • Falošná registračná značka na aute, ktorá sa sa nachádzala pod značkou amer. štátu Arkansas a mala zobrazovať to, že sa dej filmu odohráva v Chorvátsku, bola v skutočnosti v nesprávnom tvare. Poznávacie značky áut registrovaných v Chorvátsku začínajú dvojpísmenovým kódom miest. Značka vo filme mala tvar 12 ZA3-G2. (MikaelSVK)

Související novinky

Universal jako první nabídne filmy online

Universal jako první nabídne filmy online

17.03.2020

Universal a jeho streamovací služba NBCUniversal v pondělí oznámily, že vypustí snímky Neviditelný, Lov a příští měsíc taky animák Trollové: Světové turné na stream. Trollové v dubnu teprve budou mít… (více)

Universal zrušil premiéru The Hunt

Universal zrušil premiéru The Hunt

11.08.2019

Necelý týden od masové střelby v amerických městech Dayton a El Paso se studio Universal rozhodlo zrušit premiéru snímku The Hunt / Lov a odložit jej na neurčito. Rozhodnutí padlo zároveň pár dní… (více)

Reklama

Reklama