Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve městě se objevila další přemožitelka – svérázná Faith, která se aktivovala po smrti Kendry. Tu ale pronásleduje velmi silný a starý upír Kakistos. Obě přemožitelky musí spojit své síly, aby upíra i s jeho armádou porazily. (ArsenalEagle)

Recenze (5)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalšia skvelá posila do seriálu. Faith proste miluj, hneď si ma získala svojou očarujúcou krásou a nevídaným zápaľom. Faith je božia a svojou prítomnosťou oživila celý príbeh. Jej spolupráca s Buffy bola potešujúca. Páčilo sa mi, ako sa ich rozdielné povahové črty dostali do kontrastu. Buffy bola nesmierne rozkošná a roztomilá, ako na Faith neustále žiarlila. Buffy sa konečne odhodlala podeliť s Gilesom a Willow o to, že sa Angelovi napokon podarilo navrátiť dušu, aj keď už nebolo cesty späť a bola aj tak nútená ho zabiť. Ale ten fakt, že už to bol zase starý dobrý Angel, robil celú tú situáciu o to ťažšiu. Záverečná Buffyina rozlúčka s Angelom oplývala naozaj smutný hudobným doprovodom. A keď Buffy opustila miestnosť, z ničoho nič sa vrátil späť Angel. Za jeho návrat som neskutočne rád. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chudák Scott! Jinak konec zajímavý, jasně. U Faith si pamatuju, že jsem ji neměla vůbec ráda. Tady ten její zaporák byl poražen až moc lehce na to,  jaký z něj měla bobky. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znalci už vědí, že Víra, Naděje a Trik jsou tři postavy, které se zde v seriálu objeví úplně poprvé. Slečna Faith a pan Trick budou (minimálně pro tuto sérii) dost důležití. Ale vzpomene si někdo, kdo to byl Scott Hope? ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama