Reklama

Reklama

Kirk vyšetřuje experimentální zařízení pro zadržování vězňů a objeví ďábelský komplot. (SkyShowtime)

Recenze (10)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je těžké uvěřit, že lze zemřít na samotu.....ovšem na samotu v mysli, to je něco úplně jiného. Kirk tentokrát jako nevěřící Tomáš a neposlušný kluk, který musí za svoji lehkovážnost zaplatit. Otázkou je, zda půvabná doktorka bude dostatečným trestem... ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako... je to dost dobrej díl, ale bohužel stojí hodně na napětí a "akčním dramatu" a to dobové provedení s pomalejším tempem citelně zestárlo :/ První půlka stojící na nejisté atmosféře a těžko postihnutelném problému kdesi v pozadí byla výborná, ale druhá půlka kdy se to převrátilo do "standardní šablony" podobných věcí tomu pocitově dost ubrala. Ale zase zejména s přihlédnutím k USA původu to má docela pokrokový námět co do podoby resocializace, což si tu čtvrtou hvězdičku zaslouží. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trestanecká kolónia a zároveň psychonápravné zariadenie, ktoré skrýva tajomstvo. Začiatok s hľadaním votrelca pôsobí trochu nudnejšie, ale len čo vystúpi posádka na planétu, získava to grády. Prišlo mi úsmevne, keď popisovali votrelca: ...výška 180 cm, štyridsiatnik... hlavne že votrelec vyzeral na 60-ročného sivovlasého deda (foto na plagáte). :-) Dotyčný herec zahral rolu tak, ako keby to mala byť jeho posledná. ()

RedDuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý díl, poprvé jsem si všiml i nějakých hereckých výkonů. Uprchlý Morgan Woodard skvěle ztvárnil člověka po těžkých experimentech s myslí. Zloduch James Gregory byl zase správně okouzlující. Zezačátku z naivně působící Marianny Hill se vyklubala první opravdu silná žena, co aktivně zachránila kapitána. Přijde mi až škoda, že působnost těchto postav začala a skončila tímto dílem. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Epizódy boli vyrobené v inom poradí, než boli pôvodne vysielané. Epizóda "Dagger of the Mind" bola vysielaná ako deviata, preto je niekedy označená ako S01E09. (koba)

Reklama

Reklama