Reklama

Reklama

Lord of the Dance

(divadelní záznam)
  • Irsko Lord of the Dance
Hudební / Dokumentární
Irsko, 1997, 90 min

Obsahy(1)

Tanečník Michael Flatley ve strhující keltské taneční hudební show, která volně vypráví irskou lidovou legendu v novém oslnivém stylu. Nechte se unést do dob, kdy se čas zastavil. Kdy ožívají starověké legendy a temné síly. Akt 1: Pláč Keltů, Bohyně Eryn, Keltský sen, Válečníci, Cikáni, Ohnivé housle, Vypuknutí, Bojovníci, Bohyně Eryn. Akt 2: Nebezpečná hra, Peklo, Vášnivé noci, Žalozpěv, Siamsa, Mihla se světlem, Ukradený polibek, Noční můra, Souboj, Vítězství, Irsko. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Mrazí mě po zádech a oči mě téměř slzí nad tou krásou!!! Vidět to na živo stékají mi slzy po tváři! Nádhera! ()

Ev.D. 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem od toho opravdu hodně...ale ani ve snu by mě nenapadlo ,že to bude až tak SKVĚLÝ!! Vynikající, bezchybné, to ani nejde slovy popsat jaká je to paráda! Všechno dokonale načasované, vynikající hudba, choreografie, kostýmy, všechno. Je až neuvěřitelné co dokážou. Michael Flatley je borec jak se patří. BEZKONKURENČNĚ VYNÍKAJÍCÍ !!! ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Sakra, kde je ta šestá hvězdička?! ...jo aha, vona tady neni. No tak budu muset dát jen pět. Naprostu strhující vystoupení Flatleyho a jeho party. Úžasná muzika (kterou bych si víc vychutnal bez toho vřeštění obecenstva), krásný kostýmy (teda až na ty barevný), super taneční kreace, nasazení, pódium, spolupráce, synchronizace. Michael může bejt sice arogantní namyšlenec (ale to byl i Gene Kelly, a možná větší), kterej by bez svý malý armády tanečníků nebyl nic, ale jede i ve svym věku na 100% stejně jako ostatní. Sakra, já chci bejt Ir!!! ()

finx 

všechny recenze uživatele

Naprosto užasné představení na které je radost se dívat. Co ti lidé na pódiu v Lord of the Dance dokážou v čele s Michaelem Flatleyem... INCREDIBLE !!! ()

klúčik 

všechny recenze uživatele

Výborný dokument o tejto írskej tanečnej skupine. Mal som možnosť ich vidieť na živo bol to obrovský zážitok. 80%. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych si nemyslel, že navštívím stepařské vystoupení, pojedu kvůli tomu do Prahy, zaplatím drahé lístky a ještě z toho budu nadšen. Flatley je borec a zaslouží si uznání za to, jak skvělou show vytvořil. Choreografie v kombinaci s hudbou s irskými motivy je úžasná a ke stepu pasuje dokonale. Kdo ještě neviděl, určitě si zajeďte i pokud nejste fanoušek, budete ohromeni. ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Dnes už je to na mě trochu křečovité, ale býval jsem z těch výkonů a krásné irské hudby u vytržení. Pár strhujících a pár velmi zdlouhavých (až nudných) čísel. ()

rybitvi 

všechny recenze uživatele

Můžu mít lehkou výhradu k sólovému vystoupení zpěvačky, které postrádá grády, ale chápu, že každé takové představení musí mít i "vatu" mezi jednotlivými vrcholy. Pokaždé když se na jevišti objeví tanečníci a zvlášť Flatley, tak se získají vaši pozornost a irský tanec vás strhne s sebou a nepustí, závěr show je naprosto bravurní.! ()

Darth Vader 

všechny recenze uživatele

Nádherný zážitek u kterého se musí rozplinout každý, když ne kvůli tanečním kreacím a nádherné choreografii či nádherné hudbě Ronana Hardimana, tak rozhodně ho musí dostat nádherné tanečnice. (zejména pánské publikum, mě dokonale omámila Gillian Norris v roli svůdné cikánky. Fascinující podívaná a to nejen pro milovníky tance! 95% (5% strhávám za tu nevkusnou náušnici na uchu Michaela Flatleyho:)) ()

jiriks 

všechny recenze uživatele

nemohu jinak než 5 stars! Letos jsem byl navštívit jejich představení v Ostravě a moc mě nadchlo. I když už MF se souborem netancuje, to mu neubralo na lesku, profesionalitě, skvělému tanci ovládanému nejlepší hudbou, která existuje...nechal jsem se unést, ale v tomhle případě to jinak nejde;) Určitě navštívím i další představení, celou dobu jsem měl husí kůži a běhal mi mráz po zádech;) ()

Skautka 

všechny recenze uživatele

Strhující keltská show... Úžasná hudba i příběhy a hlavně neuvěřitelné výkony tvrdě vydřených tanečníků... ()

Maxmilian 

všechny recenze uživatele

Nic na to nemá, vidět to naživo. Měl jsem tu možnost no a už nepotřebuji víc. Skvělé představení tance a hudby. To jak se hudba a vše kolem prolíná je nepopsatelné. Michael Flatley dokázal něco, co se jěště dlouho nikomu nepovede. Na hodně hodně dlouhou dobu je to nepřekonatelná show. ()

xxlch 

všechny recenze uživatele

Perfektní výkony,naprosto super výprava,nezapomenutelná hudba.Nohy tanečníků rychlejší než oči diváků.Na malé obrazovce si to ale nevychutnáte tolik,jako na velkém plátně.Irské legendy v tanci,hudbě a zpěvu.Hodně,opravdu hodně to chytne za srdce. ()

Reklama

Reklama