Reklama

Reklama

Zabiják z Bangkoku

  • Česko Sniper z Bangkoku (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příbeh hluchoněmého rváče a jeho partnera z Bankoku. Jednoho dne dostanou nový úkol týkající se čistek v podsvětí. Hlavný hrdina se seznamuje s milující ženou a začíná pochybovat o správnosti svých činů. Právě ten pocit však v jeho profesi znamená největšího nepřítele. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

Shit 

všechny recenze uživatele

Výbornej syrovej příběh o hluchoněmým nájemným vrahovi, kterej sice neni příběhově zrovna originální, ale v žádným případě to nevadí a ta atmosféra prostě člověk úplně pohltí. Krom toho kamera a střih jsou někdy úplně geniálně vymyšlený, tolik zajímavých záběrů a nápadů se jen tak nevidí a akce je jednim slovem božská a to obzvlášť ta závěrečná s nádechem pomsty. Škoda, že to Pangové nerozjeli v podobným duchu i jinde než jen v tomhle jediným filmu, talent rozhodně maj. A taky je škoda, že se dál moc neprosadila Premsinee Ratanasopha, na tuhle super krásnou holku bych se dokázal dívat hodiny a je mi docela líto, že se na ní nemůžu podívat ve vícero filmech ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Já mám hlavně radost, že jsem přežil. A to ne proto, že je film o zabijákovi, ale protože ho natočili Šikmoočka. Kolem jejich filmů chodím stejně opatrně jako okolo asijské kuchyně, takže bych prosil aspoň malou pochvalu, že jsem si dobrovolně naservíroval thajský krvavý nářez. Spotřeba rajského protlaku vážně ohromující, tolik jsem ho nevyplácal ani na koleji do týdenního přídělu špaget. Co mi ale chybělo, tak vcítění do hlavního hrdiny, to je totiž klíč k úspěchu každého filmu. Tady mně klíčenku neustále někdo schovával, čili skrz kukátko to máme "jen" za tři. Sednout. (Challenge Tour 2015, film č.27) ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tímto se Thajsko docela ve své době asi vytáhlo... Nejde o nějakou rádoby "martail arts instruktáž", které natáčí dnes, ale klasickou "woo-ovskou" střílečku. Jednoduchý děj, nájemní vrazi, mafiáni, jedni se mstí druhým, do toho hlavní hrdina, který je ze všech nejschopnější, jeho msta za zabité přátele ve finále a ani nevím proč malá love story s jednou dívkou. Ono ten film není ani tak o akci, ale úžasné atmosféře, kde tvůrci evidentně čerpali z hongkongských filmů. Zejména hra s barvami modrá-rudá jsou pro Hongkong naprosto typické. Celkově je však film velmi dobře technicky vytvořen a pojat. Hlavní scéna je zřejmě smrt kamarádky v rukou hlavního hrdiny a jeho flashback všech jeho skutků v minulosti a jejich následků ... úžasné. Remake s Nicolasem Cagem (2008) vznikl nevím proč a za jakým účelem, a i když se mi docela líbil, byla to už jen plochá akční střílečka, nic víc. Tohle má hloubku, atmosféru, určitý stupeň tajemna a zasněnosti. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Po vyloženě akčním začátku dostane hlavní hrdina kašel a díky tomu se otevře nečekaná rovina, po které se příběh začne rozvíjet a i díky flash-backům přestává být bezduchou střílečkou, ale naopak docela hlubokým a zajímavým filmem. Konec je nevyhnutelný, tedy vcelku očekávaný, ale je natočen originálně a má díky tomu svou váhu. Pro mě příjemné Thajské překvapení. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Přestože ani scénář nejede v úplně tradičních kolejích a nemá jasně nalinkovanou strukturu, je to především agresivní audio-vizuál, co Zabijáka z Bangkoku vymezuje. Divoká kamera, stroboskopický střih, hlasitá hudba a ostré zvuky (nebo naopak tísnivé ticho), přes svou nespornou efektnost a stylovost, (se) však docela rychle unaví. [napoprvé za 4 *] ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Thajsku v lokalitách Bangkok a Pattaya. (GASTON73)

Reklama

Reklama