Reklama

Reklama

Beckett

  • Itálie Beckett (více)
Trailer

VOD (1)

Po tragické dopravní nehodě v Řecku se americký turista Beckett ocitne uprostřed nebezpečného politického spiknutí. A aby si zachránil život, musí se dát na útěk. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Čo toto bolo za nudnú píčovinu? Jedného vošingtona sme sa jak tak zbavili, tak prišiel na scénu druhý, ešte nesympatickejší, hrajúci vo veľmi divných filmoch. Vikender dvojminútový štek, inak je to orientačný beh greckou krajinou nesmrtelného zberača, ktorý uteká vlastne ani nevie pred kým a my diváci to nevieme tiež. Zápletka zaujímavá jak čertov kokot, nuda jak sviňa a nesympatické obsadenie. Kto iný ako Netflix by na to dal peniaze? ODPAD! ()

gemi 

všechny recenze uživatele

OK, je to přitažené za vlasy. V podstatě jde o to, že část členského státu EU (Řecko) je zčásti ovládaný mafií. Asi to mohlo a mělo být zasazeno do nějaké exotičtější destinace, aby to bylo uvěřitelnější. Ale je to zábavné. Je to docela slušný, originální akční roadtrip. Čtyři jsou to teda s odřenýma ušima, ale jsou tam. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Né vždy se sejde špatný hodnocení z ČSFD, s výsledkem filmu po jeho projekci. Zde se mě to potvrdilo. Film mě solidně polapil a kolikrát jsem byl naplej jak strunka. Díky spárům pana Becketta, který mě držely v napětí, jsem minul nějaký hluchý pasáže a rozhodně bijáku napomohlo i to, že byl natočenej opravdu dost realisticky. No každýmu sedne něco jinýho, ovšem mě to fakt bavilo! 75% ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku dostanete tuctové drama, ktoré sa presne v tom správnom momente (keď si už začínate trošku nudiť) prehupne do akčného módu. V podstate v štýle filmu Uprchlík (1993). Neokukané prostredie Grécka a neustále tlačenie deja/hrdinu dopredu, vytvárali predpoklad k nadpriemernému zážitku. Bohužiaľ záverečná tretina sa moc nevydarila, pretože Beckett zrazu pôsobil ako John McClane (skok na auto je určite kandidát na jednu z najdebilnejších akčných scén roku 2021). Čo v kontexte predchádzajúcej snahy o reálny súboj o život/pravdu zapôsobilo ako facka. Plus za celú dobu sa neobjavila žiadna charizmatická negatívna postava. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Beckett akoby nám sem skočil cez bránu času zo sedemdesiatok, len namiesto Venturu a jeho kolegov tu máme Davida. Ten má po Tenete opäť čo robiť, aby prežil, tentokrát mu v tom pomáha staromódny scenár, takže je len na vás, či na túto hru pristúpite, alebo schopnosť hlavnej postavy všetko prežiť, nepotrebovať vodu a jedlo a tak podobne nebudete považovať za taký problém, že film hneď skraja odpíšete. Pokiaľ sa ale necháte unášať napínavým dejom a úžasnými (rozumej realistickými, čiže dosť špinavými) Aténami, čaká vás nonstop adrenalínová jazda. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Řecku ve městech Athény a Trikala. Dalším filmovacím místem byl region Zagori – vesnice Tsepelovo a region Epirus – město Metsovo a Ioánnina. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno