Reklama

Reklama

Beckett

  • Itálie Beckett (více)
Trailer

VOD (1)

Po tragické dopravní nehodě v Řecku se americký turista Beckett ocitne uprostřed nebezpečného politického spiknutí. A aby si zachránil život, musí se dát na útěk. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Asi 10 minut pro Alicii ? To musel být ale tučný honorář. Během prvních 25 minut jsem se několikrát rozmýšlel jestli to vypnout. Ta trapná naháněčka v první třetině snímku mě nijak zvlášť neoslovila. Půlku filmu divák vlastně ani neví, co a proč se to celý děje a na co se vlastně kouká. Po přesunu do metropole s protestujícími davy to začalo chytat nějaký akčnější a zajímavější nádech kdy se děj rozuzluje. Prostředí a příroda Řecka mě zaujaly a mělo to vizuálně pěkný nádech. Nic to však nemění na tom, že se jedná o podprůměrný akční film se špatnými hereckými výkony. Škoda, dalo se z toho možná vytřískat více. ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Cením ten old school nádych, či už atmosféra, obraz alebo zvuk ale mimo to je ten film celkom predvídateľná nuda navyše s dosť nevyužitým koncom. Cely film a drží dosť pri zemi, väčšina akcie je v náznakoch a ako celok to pôsobí ako staromilská detektívka, čo vôbec nie je na škodu ale dosť tomu chyba minimálne pri konci väčší drive, viac to vyhrotiť. Neviem, jednoducho mi to prišlo ako dosť premrhaný potenciál, čo je škoda lebo takéto filmy sa už skoro vôbec netočia a nemá mu kto ani konkurovať. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Beckett je sice poctivá filmařina jako ze staré školy, žádný efekty, naopak spousta záběrů a hra s obrazem, ale tam to všechno končí. J. D. Washington kvalit svýho otce nedosahuje (aspoň zatím), A. Vikander je tady naprosto zbytečná (nechápu, asi chtěli mít jen jméno na plakátu), příběh je ze začátku zajímavej (daří se držet paranoiu v divákovi, navíc s podporou soundtracku), ale časem se z toho stane pitomost, kde nestačí přivřít oko. Opravdovým vrcholem stupidity jinak vcelku realistickýho snímku je skok z garáží na auto, to se někdo asi úplně posral. Achjo a tak slibně to vypadalo. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Sedemdesiat minút som sa skvele bavil. Muž uniká, každý ho prenasleduje a nikto nevie prečo, má to ten hitchcockovský nádych. Bola tu veľká dávka tajomna a napätia. Potom prišiel zlom. Keď sa chlapík dostal konečne na ambasádu, akoby tvorcovia začali variť z vody. Došli im nápady, už sa to začalo točiť okolo toho istého. A prídu aj také scénky, že si človek môže pomyslieť, je ten Denzelov syn Spiderman? To keď vyskočí zo 4. poschodia a krásne dopadne na idúce auto, ani sa poriadne neodrazí, doslova sa na neho prilepí. To všetko dopĺňa maximálne slabý záver, ktorý dodáva filmu nálepku zbytočný. Škoda, rozbeh bol fakt dobrý. A angažovanie Alicie Vikander je pre mňa nepochopiteľné, nebola tu ani 15 minút. To tam mohli hodiť hocijakú brigádničku a značne by ušetrili na rozpočte. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Staro-školská slow-burn filmařina, která bude pro dnešního diváka vysoce frustrující a nezáživná. Pro mě je to atmosférou Calvarie (!) kriminálního žánru. Dějově jsme pak ve vodách Tří dnů kondora nebo Maratonce! Parádní nestrojenej civilní krimi thriller, odehrávající se za běžnýho bílýho dne kdesi v Řecku, přesto lepší než většina kriminálek současnosti. Skvělá kamera, slušnej soundtrack, artová režie a výbornej Washington. Tady to Netflix trefil! ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Řecku ve městech Athény a Trikala. Dalším filmovacím místem byl region Zagori – vesnice Tsepelovo a region Epirus – město Metsovo a Ioánnina. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno