Reklama

Reklama

Pozdrav od juggerů

  • Česko The Jugger: Pocta pro juggery (více)
Trailer

Obsahy(1)

Píše se rok 2200. Tým juggerů vedený Sallowem (Hauer) se uchází o postup do první ligy "hry se smrtí", podobné soubojům antických gladiátorů. Vyhrát mohou pouze ti nejlepší a jen vítězství v podzemním městě jim přinese vytoužená privilegia. (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Castrator 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně krásné záběry australských planin, trochu šílená hudba, která se k filmu velmi dobře hodí, brutální sport, při kterém se lidé mastí hlava nehlava, na straně druhé příběh lehce debilní, herecké výkony podprůměrné a celkově podívaná chvílema k smíchu. Partička magorů chodí po poušti, občas si to rozdá s jinou partičkou magorů a jde dál. Motivaci mají, ligu a život na úrovni, ale o organizaci soutěží, zákulisí, společnosti, životu ve městech se moc nedozvíme, film je zaměřen hlavně na to mastění hlav nehlav. Tomuto filmu, stejně jako jiným, strašně moc uškodil ořez, koukejte na neo(b)řezaný film v originále. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám rád Rutgera Hauera. Mám rád filmy, které se nebojí explicitnosti. A mám rád akční filmy. V tomhle případě se v podstatě jedná o gladiátorské zápasy, které trvají až do konce. Jenže stejně si nemůžu pomoct, prostě mě to nebavilo tolik, jak bych si myslel, že mě to bude bavit. Ono je to možná tempem, možná stylem, který mi k tomu ale přitom seděl... Nevím. Dobré, ale neohromilo mě to. ()

Reklama

Ukko 

všechny recenze uživatele

Velice dobré béčko. Pro příznivce postapa a Blood bowlu takřka nutnost vidět. Děj sice není nijak spletitý a inteligentní, nicméně tohle se práve od Jugerů nečeká. Rychle, tvrdě a úderně vás film vtáhne do děje. Pokud máte náladu na postapo verzi amerického fotbalu nebo jste aspoň trochu tvrďáci je film pro vás, v opačném případě se budete asi nudit. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Sportovní postapo! To jsem fakt ještě neviděl. Pozdrav od juggerů je naprosto přímočarý osmdesátkový náser. Australské exteriéry a synťáková hudba s bubny tomu dodávaj atmošku a krví se také nešetří. Zdejší svět je zbídačený, ale není v naprostém rozkladu a třeba se tu nevyskytují žádní banditi atd. Lidé si to všechno vybíjejí v zápasech juggerů, což je takovej hyperbrutální americkej fotbal. Rutger Hauer je zase strašnej masér a subtilní hlavní hrdinka byla fakt boží. Úplně jsem jí věřil to odhodlání. Konec pro mě byl fakt emotivní. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Páčila sa mi samotná postapo atmosféra, ktorá v tomto smere ponúkla to najlepšie z 80. rokov (niečo podobné nájdeme napr. aj v sérii Mad Max). Horúčava, piesok, špinaví a otrhaní zúfalci, hmatateľná beznádej a zúfalstvo.... A v takomto bezútešnom svete si nažívajú juggeri - "športoví" nadšenci, ktorí nemajú nič iného na práci len kočovať a vyzývať miestnych súperov na zmeranie si síl. Princíp hry je jednoduchý - treba nastoknúť psiu lebku na kôl, ktorý je za chrbtami súperov, a to za akúkoľvek cenu, vrátane zlomených krkov alebo vypichnutých očí. Až raz sa vyskytne cieľ - postup do I. ligy tohto športového zápolenia..... Športový námet zasadený do postapo prostredia sa vyskytne iba zriedka, čo treba oceniť. Navyše dej vôbec nenudil, nešetrilo sa surovosťou, príbeh mal spád, myšlienku a výborných hercov, hlavne v podobe R. Hauera. On podobné filmy vie, všade kde hrá dodá svojej postave výrazný rozmer a nebolo tomu inak ani teraz. Na nadpriemer to stačí. 70/100 ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Film a sport jugger se staly v některých zemích natolik populární, že se v nich pořádají ligové soutěže v juggeru. (ČSFD)
  • Jugger má své zastoupení i v ČR a to hned v několika formách - postapo a sportovní. (fars)

Reklama

Reklama