Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (372)

plakát

Jedeme na teambuilding (2023) odpad!

V tomhle pseudofilmu ze sebe všichni dělají akorát kokoty. Aneb jak hluboko může český herec klesnout... pro prachy.

plakát

Lost Highway (1997) 

Nechci být alibista, ale není potupa, když po dokoukání tohoto filmu vyhledáte pomoc "lékaře" (internetu, kde vám chytřejší spoluobčané vysvětlí, o čem to vlastně bylo). A na rovinu, najednou film dostane úplně jiné grády, pustíte si ho znovu a dáte na CSFD pět hvězd. Fakt doporučuji. Temná atmosféra, hra světla a stínů, spousta detailů a komorní drama jednoho nemocného člověka. Pokud chcete opravdu dobré vysvětlení tak odkaz zde.

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

Novej Indiana je tak spatnej, ze snad poprvé jsem byl rad, když strelili černošku (otravná a nesympatická až hrůza!). Hlavní hrdinka absolutne nesympatická a wannabe cool hrdinka, které to absolutně nežeru, žádný dialogy, milion nudných honiček, nulovej dej a furt to samy dokola… Hnus velebnosti.

plakát

The Last of Us - Napospas (2023) (epizoda) 

Last of us končí pátým dílem (IMHo nejlepší díl). Šestý jsem ještě dal. Sedmý zabijí celou sérii. Kdo že ty poslední dva díly režíroval?

plakát

Mimořádná událost (2022) 

KOnečně nějaké osvěžení za rok 2022. Upozorňuji, že šlo o rok, kdy se v ČR natočil abnormálí počet filmů, ale jen pár jich za to stojí a Mimořádná událost je jedna znich. Situační komedie z jednoho jednoucího vlaku, který ke konci filmu trochu zdrsní. Nebudete se smát extra, ale několik frků je ve filmu opravdu výborných. Všecho velmi komorní, logické a hezky scénáristicky učesané. Vše završeno kumštem a znalostí toho jaké zákony má mít komorní drama jednoho zamčeného pokoje. Pokud vám film sedne, velmi doporučuji podívat se ještě jednou. Spousta skyrtých detailů ( kterých si možná ani poprvé nevšimnete) vám zacvakne a budte mít z filmu ještě lepší pocit. Za smínku stojí i několik  vedlejších historek, které ve filmu jsou nebo se o nich mluví, protože i ty jsou inspirovány opravdovými událostmi. To zpečetěno písničkou Tunel jménem vlak.... okej tohle beru.

plakát

Tajemství staré bambitky 2 (2022) odpad!

Nó, tak letošní Vánoce stojí opravdu za to. Tohle a Krakonošovo tajemstí je teda uberkokotina. Totální debilita celého příběhu, přehnaná hudba, ale hlavně... hlavně... ten scénář. To fakt psal uplný idiot. Upřímně, opravdu bych chtěl, aby někdo natočil hezkou novou vánoční pohádku, aspoň něco tak dobrýho jako Anděl páně 1. Ale zdá se, že s dobrými pohádky je prostě konec.

plakát

Red Notice (2021) odpad!

Rocka a Rayana mám celkem rád, ale bohužel to nezachránili. Může mi někdo říct jaký je rozdíl mezi touhle sračkou a sračkou z Bolywoodu?

plakát

Big Lebowski (1998) 

Prostě... Na tenhle film se podívejte. Nejlepší film bratrů Coenů a vlastně jeden z nejlepších filmů, co jsem kdy viděl. Skvělá lemplácká atmosféra filmu, skvělé herecké výkony, pohodová hudba a pohodový scénář. Ale bacha, je třeba do něj dozrát. Takže nasadit sandále a bacha na pochcanej tepich.

plakát

Slavné dny (2010) (pořad) 

Dobrý, škoda že už nevychází.