Reklama

Reklama

Emily in Paris

(seriál)
  • USA Emily in Paris (více)
Trailer 1
USA, (2020–2024), 20 h 58 min (Minutáž: 24–39 min)

Tvůrci:

Darren Star

Hrají:

Lily Collins, Samuel Arnold, Lucas Bravo, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Camille Razat, Kate Walsh, Charles Martins, Bruno Gouery, Roe Hartrampf (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (139)

nineweh 

všechny recenze uživatele

Scénáristicky by to nemohlo být blbější, ani kdybych to psala já. Ale vlastně jsem tomu nakonec propadla - když to člověk bere jako pohádku o tom, kterak naivní Američanka svou upřímností a optimismem okouzlí cynickou Francii a omotá si kolem prstu všechny muže (kteří jsou samozřejmě jakožto Francouzi do jednoho sexy a promiskuitní), přičemž si na dlažbě v jehlách nikdy nevyvrtne kotník, a přijme fakt, že tahle pohádková verze Paříže je navoněná, nablýskaná a vypulírovaná tak, že to Paříž vlastně ani není... tak proč ne. ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

I přesto, že je Emily in Paris prostou naivní romantickou komedií bez špetky invence, tak musím uznat, že mě seriál vcelku bavil a dokážu si představit, že pro něžnější povahy by mohl být seriál skvělou volbou na odreagování po pracovním dni. Nečekejte od Emily in Paris další Sex ve městě. Tento seriál rozhodně není série, kterou si s chutí pustíte zas a znova. Jako jednorázová záležitost je Emily in Paris až na pár zádrhelů ucházející romantikou, u jejíž dialogů je lepší nepřemýšlet. 5/10 Více v mé recenzi na Fandíme Seriálům. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O seriálu jsem věděla, ale nezajímal mě...až jednou - v sobotu, kdy chcete vypnout a ničím si zbytečně nezatěžovat hlavu, na něj došlo..A bavilo mě to. Líbí se mi koncept do 30ti minut dílu, svižnost, čistota a podání seriálu. Bavila jsem se, párkrát jsem dostala solidní záchvat smíchu a zfoukla jsem to za jedno odpoledne :) Těším se na další řadu, ale způsobem, že to do té doby v klidu přežiju :D ()

SONY_ 

všechny recenze uživatele

Paříž, město, do kterého bych se jednou rád podíval, takže jsem Emily dost záviděl. A koneckonců její úsměv mě dokázal očarovat v každé epizodě. Já jí fandil v každé minutě. Docela i epizody měly dobrý děj a občas i něco vtipného. Kdyby byla druhá série, klidně se podívám znovu. /75%/ ()

anura 

všechny recenze uživatele

Limonáda pro instagramové pipinky. Afektovaná a povrchní hrdinka, herci, vztahy, prostředí, témata. Jasně, vždyť Paříž je jenom Sartre, Piaf, Picasso a Ajfelovka. A víno, hadry a parfémy. Asi něco jako Praha, to je přeci Staromák a trdelník a hadry z Pařížské ulice. Představa, že všichni kolem mluví perfektně anglicky, bez škobrtnutí, jenom aby divák a hrdinka rozuměla, a nebo že hrdinky francouzští přátelé jdou večer shopovat ke stánkům s turistickými cetkami... Otázka, jestli to je vše nadsázka a nebo snaha ukázat, že takhle žijeme a takhle přeci chcete žít! Kdo by nechtěl mít ze života nablýskaný americký film s happy endem. ()

Galerie (587)

Zajímavosti (12)

  • V epizodě je zmíněn Ratatouille (2007), což je odkaz na stejnojmenný film. (SONY_)
  • V seriálu se používá elektronika značky Apple. (SONY_)

Reklama

Reklama