Reklama

Reklama

Emily in Paris

(seriál)
  • USA Emily in Paris (více)
Trailer 2
USA, (2020–2024), 20 h 58 min (Minutáž: 24–39 min)

Tvůrci:

Darren Star

Hrají:

Lily Collins, Samuel Arnold, Lucas Bravo, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Camille Razat, Kate Walsh, Charles Martins, Bruno Gouery, Roe Hartrampf (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (140)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Netflix moc dobře rozumí dnešní době, a proto přináší do amerického seriálu trošku evropského koření. Upřímně jsem si myslela, že už jsem o něco náročnější divák, ale asi si to namlouvám. Protože já si vážně nepamatuji, kdy jsem si u něčeho tak jednoduše a hezky odpočinula. S lehkým studem přiznávám, že čím je Emily povrchnější, šíleněji oblečenější, čím víc se jí daří udělat doslova z každé fotky nebo věty virál, čím víc ji mají lidi, co ji nejdřív nesnášeli bezdůvodně rádi, čím víc je přelétavá, tím radši se na ni dívám. Víc vzdálenější od reality to být nemůže, a díky za to. ()

SONY_ 

všechny recenze uživatele

Paříž, město, do kterého bych se jednou rád podíval, takže jsem Emily dost záviděl. A koneckonců její úsměv mě dokázal očarovat v každé epizodě. Já jí fandil v každé minutě. Docela i epizody měly dobrý děj a občas i něco vtipného. Kdyby byla druhá série, klidně se podívám znovu. /75%/ ()

Reklama

barteca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nadměrná očekávání nebyla, přesto se objevil klenot žánru, který našinci vůbec neumí - romantické komediální drama. Je to vtipné, svižné, chytré, konfrontace francouzského životního stylu s americkým je stejně zábavná jako v knize Merde! Rok v Paříži od Stephena Clarka. Charm zajišťuje Paříž, půvabná Sněhurka Lily a bezvadní francouzští herci - Lucas Bravo má velký potenciál ;) ()

anura 

všechny recenze uživatele

Limonáda pro instagramové pipinky. Afektovaná a povrchní hrdinka, herci, vztahy, prostředí, témata. Jasně, vždyť Paříž je jenom Sartre, Piaf, Picasso a Ajfelovka. A víno, hadry a parfémy. Asi něco jako Praha, to je přeci Staromák a trdelník a hadry z Pařížské ulice. Představa, že všichni kolem mluví perfektně anglicky, bez škobrtnutí, jenom aby divák a hrdinka rozuměla, a nebo že hrdinky francouzští přátelé jdou večer shopovat ke stánkům s turistickými cetkami... Otázka, jestli to je vše nadsázka a nebo snaha ukázat, že takhle žijeme a takhle přeci chcete žít! Kdo by nechtěl mít ze života nablýskaný americký film s happy endem. ()

papushka 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddechovka se sympatickou Lily Collins a spoustou fešných Francouzů. Zápletka se teda dala předvídat a po scénáristické stránce to není úplně výplod geniality, ale mám teď chuť odfrčet do Paříže a strávit tam přinejmenším dovolenou. Ideálně jezdit na kole po místních kavárnách, baret na hlavě a šátek na krku, to vše v doprovodu nějakého pěkného Pařížana ;) ()

Galerie (587)

Zajímavosti (12)

  • Kvůli natáčení žila Lily Collins čtyři měsíce ve francouzské metropoli. (Duoscop)
  • V epizodě je zmíněn Ratatouille (2007), což je odkaz na stejnojmenný film. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno