Reklama

Reklama

VOD (1)

Stále ještě bydlí v ponurém domě na kopci, ke kterému patří nevelký motel. Od konce druhého dílu uplynul jen krátký čas a Norman se právě pustil do opravy a znovuotevření motelu. Zanedlouho přivítá prvního hosta, sympatickou dívku Maureen, bývalou jeptišku, která opustila řád, protože si kladla vinu za tragickou smrt jedné z jeptišek. Norman je šokován, protože dívka se až neskutečně podobá Marion, jeho nešťastné první oběti. Není však jediná, kdo se do motelu nastěhuje. Je tu také zlověstný Duane, kterého Norman zaměstná na noční služby, banda nepříliš slušných bývalých spolužáků, kteří se sjíždí na sraz třídy, a nakonec vlezlý reportér, který hledá tu správnou senzaci pro své senzacechtivé čtenáře a postupně odhaluje Normanovu minulost, a to v tom nejméně vhodném okamžiku - krátce po záhadném zmizení jednoho z hostů motelu. Je víc než jisté, než film skončí, mnozí z těch, kdo se ubytovali, budou mrtví. Ovšem zdaleka není tak jisté, že pachatelem je Norman. Nebo ano? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (104)

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Od smrti majstra hrôzy a napätia sa filmový tvorcovia po celom svete akokeby prebiehali, kto zaujme jeho pozíciu (myslím naháňačky aj v iných žánroch). Od brilantnej jednotky, kedy konkrétne miesta a pohľady kamier zostanú pamätné pre svoj význam, pre mysterióznu čiernobielu optiku sa nasledujúce diely priživujúcej sa k tejto "ságy" pustili cestou lacného krviprelievania bez takmer minimálnej porcie ozajstného vyvrcholenia. Psycho III ale staviam nad Psycho II - kvôli jeho ambicióznej snahy vcítiť sa do Normana Batesa ako obetného baránka, ktorý nestíha zahaliť všetky vraždy a bojuje so všetkým okolo seba. Perkins ako rejža nič moc, ale nesklamal tak, akoby sa na prvý pohľad mohlo zdať. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

"Throwback Thursday #66" - Trojka se odehrává bezprostředně po událostech dvojky a Batesova normálnost nemá moc dlouhého trvání. Opět se tu recykluje motiv s tělem matky, nechybí ani teatrální a příšerně natočený pád ze schodů. Perkins na řežijní křesli bohužel vykrádá předešlé dva filmy nevídaným způsobem. Výsledkem pak je neskutečně pitomá zápletka, vyeskalovaná hloupým finále, kde se překroutí vyznění dvojky a z Normana je opět vrah a magor... Shlédnuto na Prima Max. ()

Reklama

woody 

všechny recenze uživatele

Anthony Perkins sype ptáčkům jed do krmení a pak je vycpává,opečovává svou vyschlou matku v pokoji,zabíjí ženy v telefoních budkách a zachraňuje jeptišku která si podřezala žíly,před tím si však chce zopakovat ubodání ve sprše.A nejhorší na tom je že je úplně zženštilý.Nejzbytečnější Psycho-pokračování. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nerad bych se Anthonyho Perkinse dotkl, ale jako herec si u mě získal mnohem větší sympatie, než jako režisér. Jeho dílo se dá ovšem i tak hodnotit alespoň jako průměrná podívaná, která sice rozhodně neoslní, ale zároveň ani neuspí. Najdete se zde několik velice pěkných scének a asi největším plusem je to, že Normanovi skvěle konkuroval Duane Duke. Tahle dvojka toho mohla dokázat vymáčknout ještě mnohem víc. Bohužel zbytek postav mě absolutně nezaujal a spousta z nich byla úplně na… Psycho 3 je rozhodně zatím nejslabší díl jaký jsem viděl. 5/10 ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozím dvou filmům je to hodně velké sešupnutí dolů, příběh sice zaujme a BAtesovo řádění udělá nejednomu klasikovy radost, nicméně film nemá vůbec co nabídnout. Vražd je málo i když se snaží být stylové jako v prvním dílu tak je to zatraceně málo. Atmosféra z prvních dvou dílů je tu tam. Ani jedna znělka nezazní z původních dílů, a tak nám nezbývá než sledovat co se stane dál. Dále tu máme konec, konec druhého dílu mě doslova dostal, což se tady říct nedá, i když ďábelský úsměv Perkinse funguje dokonale. Jediné proč na tento film koukat je asi už jen zvědavost co se bude dít a dokonalý Perkins. Přes to velké množství negativ ale stejně dávám slabší troječku. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (9)

  • Perkins chtěl původně natočit černobílý film, ale studio Universal bylo proti. (Chatterer)
  • Režijní debut Anthonyho Perkinse. (Chatterer)
  • Natáčelo se od 28. června do 10. září 1985 v Kalifornii (USA). (Varan)

Reklama

Reklama