Reklama

Reklama

Epizody(14)

Postava pana Beana, jejímž tvůrcem a představitelem je Rowan Atkinson, vyvolala v oblasti komediálního žánru skutečnou senzaci. Panu Beanovi se dostalo četných mezinárodních ocenění, mezi kterými nechyběly ani Emmy za populární tvorbu, cena za komedii města Montreux a Mezinárodní cena kritiky z Montreux. Svými kousky, které ho přivádějí do prekérních situací, si získal publikum na celém světě. Velký podíl na tom má také skutečnost, že jeho humor je zcela vizuální. Doprovází ho sice zvuk, avšak jen minimum dialogů. Naprosto nemožný, občas roztomilý a vždy v dobrém rozmaru, pan Bean zastává výjimečné postavení v žánru televizní komedie po celém světě. (Česká televize)

(více)

Recenze (817)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelná, nejztřeštěnější postavička ve světě seriálů, která kdy mohla být. Zajímavé, že Rowan Atkinson ve skutečnosti je dosti plachou a extrovertní osobou, hrát mu jeho životní roli pana Beana, mu ale nedělá absolutně žádný problém. Je vidět, že se nemusí mluvit, aniž by nebyla zábava. On je tím zdárným případem. Krom toho je to taky jeden z prvních seriálů, který na české televize přišel a fakt je, že jak ho mám rád, tak si ho oblíbila celá republika. Neřekl bych, že pro svojí občasnou vlezlost nebo blbost, ale příjemnou a hřejivou dětinskost, která se nezapomíná a ty příhody, ty tuplem ne. (9/10) ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nefalšovaná čistá sranda. Konečně se mohu shodnout téměř se všemi komentátory a dát pět hvězdiček s vědomím, že ani jejich dvojnásobek zdaleka nedokáže vyjádřit Atkinsonův přínos do pokladnice světového humoru. A to humoru nejen vtipného, ale i vysoce lidského a vůbec ne trapného. Bean se nevysmívá, ale usmívá, vlastně se řehtá na plný koule a my s ním. Keep going, Rowan. ()

Reklama

buldock 

všechny recenze uživatele

Mr. Bean je skvělý , úžasný , nenapodobitelný a našel bych ještě více superlativ , ale myslím si že to není ani zapotřebí. Všichni jistě znají podivně vyhlížejícího chlapíka středního věku , v saku se záplatami na loktech , mimořádně úchvatnou mimikou , jezdícího v malém autě připomínajícího plechovku od sardinek , který je pohromou pro všechna místa , na kterých se ukáže , protože do čeho se tento chlapík pustí , to dopadne katastrofou! Geniální postavu stvořil a také nezapomenutelně ztvárnil komik Rowan Atkinson , kterému tímto vzdávám hold a děkuji mu za všechny ty nádherně strávené chvíle při sledování příhod jeho mr. Beana , při kterých jsem měl , mám a budu mít bránici v plné permanenci a vždy mě dostala do dobré nálady a skvělého rozpoložení , děkuji za vše pane Atkinsone! Jasných 100% a pokud by se dalo použít hodnocení i vyšší , neváhal bych a použil jej!!! Seriál: 100% ()

topesto 

všechny recenze uživatele

Legendární Britcom,ve kterém se málo mluví ale humor který obsahuje,pochopí lidé na celém světě.Vtipné,krátké historky ze života jedné středně velké,roztržité,směšné a někdy trochu sobecké a škodolibé figurky,si získal srdce mnoha diváků.Jeden z nejlepších seriálů z Velké Británie,který se k nám dostal. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Atkinson je docela zajímavý týpek i ve skutečnosti. Jedna z nejnamyšlenějších britských celebrit, která se kdysi vyjádřila, že by vyřešila všechny problémy světa, kdyby byli všichni jako on, a proto zřídí special-Atkinson sperma banku. Nevím, jestli k tomu došlo, ale trochu více excentriky by na tomhle světě rozhodně neuškodilo. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (79)

  • Když Bean (Rowan Atkinson) strčí hlavu do krocana ve snaze najít hodinky, které mu v něm uvízly, a pak s krocanem na hlavě chvíli zápolí, tak má v jednom záběru hodinky opět na ruce. (Amper01)
  • Před začátkem písemného testu si Bean (Rowan Atkinson) položí na stůl postavičku Růžového Pantera. (SONY_)

Reklama

Reklama