Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(130)

Obsahy(1)

Animovaný seriál inspirovaný oblíbeným britským humoristickým seriálem o naivně sobeckém dítěti panu Beanovi. Pan Bean žije ve svém bytě spokojeným životem, stará se o svého milovaného medvídka Teddyho a vůbec by neměl problémy, nebýt... Jeho bytná paní Wicketová a její zlá kočka Škrábal mu nedají pokoj. K tomu se ještě přidají takové věci jako únosci medvídků, nedostatek slunce na pláži, nebo jarní úklid a katastrofa je hotová. (monolog)

(více)

Recenze (74)

joxerveliky 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální animáček :-) skvěle zpracované jak po grafické, tak i po zvukové stránce. Epizody mají roztomilé a scénáristicky dobře propracované náměty. Původně byl kreslený Bean asi myšlený pro děti, ale zrovna tak se budou bavit i dospěláci. Nedokážu pochopit některé nabubřelé komentáře zdejších "kritiků", zřejmě jsme viděli úplně jiný seriál a nebo možná ani nic neviděli a hodnotí pouze podle úvodního plakátu. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Není to tak dobré, jako hraný Bean (samozřejmě), ale kvalitou do něj vskutku nemá nijak daleko. Bavím se u každého dílu, ta animace je boží a dává té postavě úplně nový rozměr a neskutečně mě baví nová postava paní domácí. Uvidíme, jak dlouho nastavená laťka vydrží, ale po téměř dvaceti dílech jsem fakt spokojený. 85%. Lze doporučit fanouškům i (nedej bože) neznalým. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Richard Curtis .. Velmi slabý animovaný odvar dobrodružství Mr. Bean. Rowan Atkinson zde vystupuje pouze hlasem a to v případě jeho komiky je ten poslední a minimální prvek. Tím pádem je většina osobitého humoru a zábavy ta tam a zbude jen několik průměrně zábavných epizod, které se ztrácí v celkové nudě a šedi. ()

P.V odpad!

všechny recenze uživatele

Obrovsky špatné. V žádném případě si to nezaslouží obsahovat v názvu "Mr. Bean". S původním hraným seriálem se tato fraška nedá ani zdaleka srovnávat. U této animované verze jsem se ani jednou nezasmál, vtipy mi přišly neskutečně suché, místy až trapné a nic víc tento seriál nabídnout nemůže. Tohle už nechci nikdy víc v životě vidět, pro mě existuje pouze jeden Mr. Bean. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Diky tomu, ze je to animovane, si mohli tvurci dovolit mnohem drsnejsi a mnohdy vtipnejsi eskapady, nez by bylo mozne v realnem "zivem" serialu. To dela z celkem prumerneho animaku neco vic, nehlede na postavu Mr. Beana nadabovanou Atkinsonem a pribehy podkreslene tematickou hudbou. Videl jsem to prvne v Chorvatsku na satelitu, zalibilo se mi to velmi a musel jsem si sehnat komplet...vazne pobavi, 10minutovky pred spanim, proste idealni :) ()

Galerie (160)

Zajímavosti (3)

  • Beanova paní domácí se jmenuje Julia Wicket a její kočka se jmenuje Scrapper. (SONY_)

Reklama

Reklama