Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou příběhu je klasický americký workoholik, přesněji řečeno přepracovaný obchodník Elliot Hopper, vdovec a otec tří dětí, který se hned v prvních minutách filmu stane obětí automobilové nehody, když se s ním taxi zřítí z mostu. Vrací se na silnici jako duch a spěchá ke svým dětem, kterým nevěnoval tolik pozornosti, kolik si zasloužily. Nejenže je z něj duch, ale navíc zjistí, že má jen několik málo dnů, aby se pokusil napravit vše, co zanedbal a zařídil vše tak, aby své děti dobře zabezpečil pro budoucí život, a to samozřejmě nejen po finanční stránce. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Elliot Hopper je úspešný bankový úradník. Schyľuje sa ku jeho povýšeniu na lukratívne platené miesto. V práci sa mu darí. Mimo to je aj otcom troch detí. Po smrti manželky ich musí vychovávať sám. Celkom mu to ide, až do chvíle, keď nasadne do auta bláznivého, zrejme poriadne sfetovaného, taxikára. Šialená jazda preplnenými ulicami mesta s týmto pomäteným uctievačom diabla sa skončí tak, že prerazia zábradlie mosta a zrútia sa do hĺbky. Elliot túto nehodu neprežije. No jeho život pokračuje aj po smrti. Stane sa z neho duch. Naďalej však musí zvládať svoje zamestanie, ľúbostný vzťah a najmä nesmie zanedbať starostlivosť o svojich potomkov. Známy afro-americký komik Bill Cosby v bláznivej, detskej, duchárskej komédii. "Otec je duch". *** ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Ako tak pozerám na tie hodnotenia tak napriek slabším hereckým výkonom zrejme ste nepochopili, že to je film určený pre deti a mládeš. Mám pocit, že vela ludi čaká od filmu násilie, zbrane, krv, drahé autá, sex, vulgarizmi, tvrdu modernu hudbu a to v takomto filme predsa nemá byť a podla toho to treba aj hodnotiť. Dve hviezdíčky su podla mňa málo za tento film. ()

Reklama

Karush 

všechny recenze uživatele

Miestami je to nedomyslené a plné hlúpučkých nezmyslov, ktoré docení menšie publikum, ale tento film na druhej strane staršiemu publiku má čo povedať- starajme sa o svojich blízkych, pokým sa ešte dá, my sa naopak radšej zaoberáme nezmyselnejšími vecami, zaujíma nás každodenný život pre nás úplne cudzích ľudí, a tým premeškáme o moc dôležitejšie a krajšie veci a veľakrát si to ani neuvedomíme. Podobné filmy: Neviditeľný na úteku, Láska z nebies. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Pěkný film na sobotní večer. Nejlepší byl začátek a konec. Prostředek na mě působil jen tak, aby se prostě vyplnil čas, aby se mohl tenhle film považovat za celovečerní. Pár světlých momentů tam přesto bylo. Šťastný konec to nakonec zachránil. Prostředí duchařiny mě vždy táhlo a tohle byl jeden z prvních filmů, který jsem s touto tématikou viděl. Proto se na tenhle film čas od času rád podívám. ()

mover 

všechny recenze uživatele

Příjemná rodinná komedie, navíc se skvělým Billem Cosbym, děj doplňuje i zajímavých pár triků a vtipných efektů. Není to ještě tak prvoplánově přehnaná stupidní šaškárna jako spousta pozdějších filmů z 90.let, děj není založen na mluvících psech a bezduchých střílečkách ale naopak oduševnělým (doslova) vztahem hlavní postavy k rodině, k práci a životu. Film není ani zezačátku ani v průběhu nudný, naopak pořád rychle odsejpá a když už se zdá, že se může vše rozjet naplno, jsou tu závěrečné titulky. Jen víc takových snímků. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama