Reklama

Reklama

Pro balík prachů

  • USA Honest Thief (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tom (Liam Neeson) je nechvalně proslulý zloděj, ale city, které chová ke své nové lásce Annie (Kate Walsh) ho přimějí napravit staré hříchy. Chce přestat žít jako zločinec a především nechce svůj vztah s Annie postavit na lžích. Rozhodne se přiznat přímo FBI a odevzdat státu peníze, které ukradl, výměnou za dohodu a čistý trestní rejstřík. Když zavolá do místní kanceláře FBI, aby se přiznal a domluvil si schůzku, agenti Baker (Robert Patrick) a Meyers (Jeffrey Donovan) to považují jen za žert. Posílají místo sebe své podřízené, agenty Nivense (Jai Courtney) a Halla (Anthony Ramos). Tito dva mladší agenti jsou v šoku, když zjistí, že Tom je skutečný bankovní lupič. V jeho ukradených penězích spatří vstupenku do lepšího života. Tak začíná hra na kočku a myš, ve které se do sebe zamotá dobré a zlé. (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (165)

mzss1 

všechny recenze uživatele

(20%) Už jen ta zápletka se mi v traileru nelíbila, ale tak co už … Tak jako tak mě celý film nebavil. Neeson zde působí už docela unaveně, ale stále to své charisma má, jenže zde mu to moc nepomohlo. Akčních scén zde moc nebylo, až na nějaké ty obyčejné přestřelky, které mě nebavily nebo nudné pronásledování autem. Ostatní herci nic moc včetně Jai Cortneye, který mi zde vyloženě vadil a to proti němu nic nemám (viz jeho role v neoblíbené páté smrtonosné pasti, která mi sedla). Robert Patrick – tak to je opravdu škoda, že ho sem dali jen na malou chvíli a úplně zbytečně. No, víc bych se o tom asi nerozkecával. Celé je to nudné, pitomé, nezáživné a ani ten podivný vztah mezi Neesonem a tou jeho přítelkyní mi zde nesedl. Prostě slabota. Bojím se, že Neesona už máme z toho nejlepšího využitého. Ale Mrazivá pomsta byl o dost horší film, takže asi tak. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Občas asi človek potrebuje vidieť jednoduchý akčňák s Liamom Neesonom. "Honest Thief" to splnil perfektne. Jednoduchý koncept, dobre sledovateľný príbeh, človek sa v tom nestratí, má to dobré tempo, postavy sú vykreslene dostatočne na to, aby sme ich chceli sledovať a to mi úplne stačí. Vyzerá to celkom dobre natočené, má to švih, Liam Neeson je tradične skvelý a dáva do svojej role všetko. Film som si celkovo užíval asi po všetkých frontoch, no je treba povedať pravdu, že toto nebol film, od ktorého by som očakával niečo vysoko silné. A film to ani nemá potrebu robiť. Niekedy proste stačí jednoduchý oddychový akčný film, pri ktorom človek vypne a proste sleduje čo sa deje. Jediné čo je trošku zaujímavé je, že keď má Annie povedať prečo vlastne vykrádal banky, tak sa to nezaobíde bez jeho veľkého životného príbehu. Netrvá to vyslovene dlho, ale je to trošku klišé. A potom Jal Courtney vie miestami byť skutočne otravný. Je to maximálny stereotyp špinavého policajta. Alebo agenta. Ako chcete. Film na oddychovú zábavu stačí. Hodnotenie: B ()

Reklama

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

No to snad ne.. máme tu novodobýho Segala, akorát že stokrát nudnějšího.. akce logičnost neviděla ani z dálky, dědek Nýzn leží za gaučem a týpek po něm "rádoby" střílí a míří na skoro na strop.. pak ten fight, s FBI, kde jenom čekaj až je dědek Nýzn uhodí, letej z okna ze 14 patra a Nýznovi z toho narostou dva opary na čele, do toho všeho naprosto nesnesitelná béčková hudba a o těch CGI odporných výbuchách radši ani nemluvit.. Sračka. ()

Cermbo 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení, ať už z důvodu slabého marketingu či koronaviru, tak "Honest Thief" jsem vůbec nikde předtím nezahlédl. Byť se jedná o snímek trošičku sluníčkový a svým způsobem jednoduchý, tak o zábavu není nouze. Napětí zde fungovalo celkem parádně a sem tam i humorné hlášky. Filmy Liama Neesona mě jen málokdy zklamou. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

I když obyč story je pro béčko jako stvořená, je to ukrutná nuda, plná špatných herců a směšných dialogů! Neesona mám rád, ale tyhle role mu od jistý doby už nežeru. Je zde jak zpomalenej film a namísto kladení bomb a pokulhávání po městě s pistolkou by mu slušely víc papuče s novinama... Navíc jeho láskohled a zamilovanost včetně nápravy v lepšího člověka... To je umělina! Kýč a prdel! Dal jsem to nadvakrát a to druhou půlku hodně s nechutí a nespasí to opravdu ani rádoby top rozseknutí bijáku s maketou bomby. Prostě tohle už ne Liame... 40% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v americkém státě Massachusetts. (Rominator)
  • Scény automobilové honičky byly natočeny v listopadu 2018. (ČSFD)
  • Třetí akční film představující postavu Liama ​​Neesona jako obviněného ze zločinu, kterého se nedopustil, po filmech Non-Stop (2014) a Taken 3 (2014). (ČSFD)

Reklama

Reklama