Reklama

Reklama

Uśmiech zębiczny

(studentský film)
  • USA A Toothful Smile
všechny plakáty
Krátkometrážní
Polsko, 1957, 2 min

Režie:

Roman Polański

Scénář:

Roman Polański

Obsahy(1)

Muž sestupuje ze schodů a mine pootevřené okénko do čísi koupelny. Neodolá, nahlédne dovnitř a spatří nahou ženu po koupeli, jíž zálibně pozoruje. V tom ho někde vyruší... (J.Connor)

Recenze (12)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Nápad to není špatný, ale zasloužil by trochu propracovat - filmu by rozhodně neškodilo větší rozzáběrování a alespoň náznak hudby. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Ak už niekto natočí snímok, ktorý má 2 minúty, tak sa predpokladá nejaký silný alebo supervtipný nápad s pointou. Naozaj nechápem, čo toto malo byť a prečo to Polanski vôbec natočil??? Totálna zbytočnosť, ktorú od odpadu zachraňuje možno tak meno režiséra, ktorého mám rád... ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Široký úsměv je pouze krátkým filmovým cvičením Romana Polanskiho. Rozverná nálada si lehce pohrává s vykročením do nového dne, radost ze stimulujících křivek života neskrývá usměvavou tvář, jemné škádlení prokazuje nadání pro poetizující skladbu. V hlavní roli usmívajícího se mladíka je Nikola Todorow. Je to jen cvičení, nad kterým není třeba se čílit. ()

gjjm odpad!

všechny recenze uživatele

Chlápek takhle jde po chodbě, uvidí v okně nahou ženu v koupelně, začne ji šmírovat, pak uvidí, že její manžel vyndává před dveře flašky. Šmírák vyděšen odejde, pak jde do koupelny manžel (nebo co), šmírákovi to nedá, podívá se do okýnka znova a zjistí, že si manžel čistí zuby...hahaha, to je neuvěřitelně vtipná pointa. Jiné Polanského filmy aspoň něco zobrazují a říkají, ale co má být tohle? ()

Reklama

Reklama