Reklama

Reklama

Loki - Season 2 (2023) (série)


Věda/Fikce (S02E05)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Loki pátrá v odumírajících časových větvích po přátelích, ale realita je zrádnější, než se zdá. (Disney+)

Recenze (36)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže jsme dostali flashbackový díl, který měl říci co? Úplně to nechápu, vždyť jsme se o Mobiovi, Caseym a B-15 nic nového nedozvěděli. Flashbacky nám měly ukázat jejich život před TVA, abychom věděli, že všichni něco ztratili a nemají důvod se do organizace vrátit (nebo naopak). Ale co jsme se vlastně dozvěděli? Že B-15 pracovala v nemocnici? Vždyť to mohli říct o epizodu zpátky a vůbec nic by se nezměnilo, neboť scény s ní postavu nikam neposunuly a vůbec nám nenapověděly, že měla lepší život předtím. Mobius - měl práci a syny, ale neznáme jeho vztah s nimi a opět nechápeme, čím ho život naplňoval před / po TVA. Ty flashbacky neodhalily absolutně, ale absolutně nic. Pardon, omlouvám se, ale já tohle tvůrcům nežeru. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu mi ten díl připomínal Interstellar - dlouho nic, pak WUT? a ticho. Určitě je to zatím o tři řády výše než byla první řada, ale stejně mám trochu obavy o to, jakým směrem se Loki ubírá. Přece jen, má to být asgardský bůh falší, co umí kouzlit. A v seriálu se z něj spíše stává Doctor Who. Nestěžuji si, jen to podotýkám. ()

Reklama

ondravzi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle mě zatím neslabší díl, to ale neznamená, že se mi nelíbil. To jak hledá ostatní, mi přišlo trochu nudné, ale prý to bylo potřeba. Myslel jsem si, že tam bude i Reanslayerová když už, i tak to bez ní dává smysl. Jen bych chtěl vidět, jestli se tam objeví Kang nebo zrádce Minutka. Co se týče grafického zpracování, líbilo se mi moc to špagetování, až jsem na ně dostal chuť. :) ()

Scarecrow7 

všechny recenze uživatele

Co tak koukám, tak za mě to bude asi velmi nepopulární názor, ale možná tomu pouze nerozumím. Za mě je celá druhá série třeba naprosto nudná, na první sérii to nemá a zkrátka tohle "časový špagetový monstrum" neskutečně nudí. Možná mi něco uniká, ale přijde mi to podprůměrnější než i Secret Invasion. a to už je co říct. Hudba, herci, set, to všechno je fajn, ale příběh je za mě naprostá nuda, která mi snad bude dávat větší smysl po posledním díle a já pak změním názor. Nepřijde mi, že koukám na Lokiho a ne, opravdu od toho neočekávám ani nic na styl Thora či Avengers. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po konci 4 dílu se Loki objevuje a problikává (nevím jaký to má oficiální název a je mě to jedno budu tomu říkat blikání) v různých časových pásmech kde potkává lidi co dělají v tva akorát oni mají své civilní životy a nepamatují si na něho. Ob je spisovatel sci-fi ten jeho kamarád je vězeň v Alcatrazu ta černoška (ne Ravonna) je doktorka a Mobius prodává vodní skútry  u Sylvie víme už z předchozích dílů , že dělala v Mcdonaldu. Vysvětluje jim, že dělaly v tva a k něčemu tam došlo a tva zaniklo oni mu nevěří až na Ob, kterého to zaujme  tak s ním vytvoří tempad a snaží se dostat před události konce 4 dílu. Většinu filmu se nic neděje pak máme akci v hudebním obchodě kde zmizí nějaký no name chlápek Silvie k nim přijde a Loki vidí jak všichni až na něho zmizí pak zjistí, že to může ovládat a máme konec  . Po 2 dílu nejhorší díl. Jak tu někdo píše zlatá Tajná invaze i ta Ms Marvel měla ty díly vyrovnanější a zážitnější než tohle .  40 procent ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Caseyho (Eugene Cordero) varianta v této epizodě je Frank Morris, což je jeden z vězňů, kteří opravdu uprchli z věznice Alcatraz v červnu roku 1962. Jeho „zmizení“ ze svojí reality je pomrknutím na skutečnost, že Morris po jeho útěku již nikdy nebyl nalezen. (NiWi)
  • Na úplném konci titulků zazní hláška: „You died! Insert your coin, loser,“ což odkazuje na konec hry v arkádové hře „Zaniac“. Tato hra je založena na stejnojmenném filmu, který natočil ve fiktivní časové lince X-5 (Rafael Casal), jenž hlášku také namluvil. (UhLee)

Reklama

Reklama