Reklama

Reklama

VOD (1)

Mobius spojí síly s Lokim. Ne všichni v TVA jsou z práce po boku boha falše nadšeni. (Disney+)

Recenze (59)

Nevka 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou epizodách je jasné, že v kvalitě efektů, Loki v seriálové produkci jednoznačně vede. A co více. Ono se tady sice vykecává, ale většinou to je fakt k věci. Na prvních dvou dílech zatím žeru celou TVA, Mobia i hrátky s časem (myšlenka organických apokalyptických resetů je prostě skvělá). To, že je tady Loki už je tak trochu navíc. Jeho charakter jsme už prozkoumali několikrát, takže z tohoto pohledu člověk opravdu nečeká nic moc nového. Beru to jako povedený marketing na to, jak prodat (zatím) výbornou sérii o hrátkách s časoprostorem. Jen se modlím, aby se to kvalitativně nezvrtlo jako Wanda a FaWS, ()

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začínám mít dojem, že na csfd chybí hvězdička pro opravdu kvalitní počiny. 2. díl Lokiho by si ji tedy vážně zasloužil. U úvodní "I need a hero" jsem se prostě jen uculovala, takový Loki move. Chemie mezi Hiddlestonem a Wilsonem byla zase o kus lepší. Takhle kvalitní hlavní dua dávají seriálům a filmům tu pořádnou šťávu. No a o konci ani nemluvím. 5 hvězd (kéž by šlo dát víc). Mimochodem, závěrečná sekvence s titulky mi vážně začíná lézt pod kůži. ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hromada timey wimey průpovídek, celá časová organizace je spíš vtipná než účinná a nějak mě to pořádně ani netáhne těšit se na další pokračování. Má to stále výborné technické parametry a úžasného Owena Wilsona. Chtělo by to přidat nějakou výraznější scénu či moment. Pořádnou konverzační přestřelku, cokoliv. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3/4 seriálu o ničem a závěrečných cca 10 minut paráda , ale opět na více než 3 hvězdy to nevytáhnu. Zhruba v půlce sledování jsem byl ve stavu kdy mě to bylo u prdele a bylo mě šumák co se tam děje. Pořád si to hraje na něco více a přitom kdeco o cestování časem je na lepší úrovni má lepší děj i postavy. Pokud bude třetí díl na stejné brdo jak tyhle dva půjdu už s hodnocením dole. ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně zajímavá detektivka s parádní předapokalyptickou atmosférou! Owen Wilson stále rules, Hiddleston se mi líbil víc než v prvním díle, jako kdyby pro Lokiho získával zase větší cit, lepší timing různých grimas, gest, apod. Celkově super epizoda!:)   Více recenzí čtěte na Instagramu, profil instageek_cz , díky!:) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Na obrazovkách v TVA se objevují názvy hned několika známých lokací. Kromě různých míst na Zemi probíhá útok na časovou linii také na planetě Vormir, na domovské planetě Eternals Titanu, na domovské planetě Thora a Lokiho Asgardu, na planetě Sakaar z filmu Thor: Ragnarok (2017), v říši Niflheim, kam byla vyhnána Hela (Cate Blanchett), na hlavní planetě rasy Kree Hale, na domovské planetě Nova Corps Xandaru, a dokonce na živoucí planetě Ego (Kurt Russell) ze Strážců Galaxie 2 (2017). (NiWi)
  • Behom boja v úvode epizódy hrá pieseň "Holding Out For A Hero" od Bonnie Tyler. (ČSFD)

Reklama

Reklama