foto

Sophia Di Martino

  • nar. 15.11.1983 (35 let)
    Nottingham, Nottinghamshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Yesterday
2018 Click & Collect (TV film)
2017 Baby Gravy
Smear
2016 The Darkest Universe
The Lock-In
2015 Draw on Sweet Night
Královská noc
2011 Černá tůň
2010 Cesta ke korunovační třídě (TV film)
2007 Potopení Marchioness (TV film)

TV seriály

2018 Flowers (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
Into the Badlands (TV seriál)
Divoký kůň pohodil hřívou (S03E07)
Nářek černého větru (S03E06)
2016 Flowers (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vražda v cíli (S18E03)
2015 Hetty Feather (TV seriál)
The Job Lot (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
2014 Páteční večeře (TV seriál)
The Girlfriend (S03E01)
2013 Great Night Out (TV seriál)
Southcliffe (TV seriál)
Light Falls (E02)
2012 Eternal Law (TV seriál)
2011 Mount Pleasant (TV seriál)
2009 Boy Meets Girl (TV seriál)
2008 Přežít! (TV seriál)
Spooks: Code 9 (TV seriál)
The Royal Today (TV seriál)
2006 New Street Law (TV seriál)
Strictly Confidential (TV seriál)
2005 Ideal (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace