Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Starodávný vir začne proměňovat lidi v upíry, a tak se doktor musí utkat se svým nejlepším přítelem. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Skoda, ze prakticky vacsina hereckych vykonov, az mozno na "pacient-a zero" (Holmes) a hlavneho zaporaka (Outerbridge), bola absolutne nepresvedciva az amaterska. Nehovoriac o tak hlupuckych dejovych zvratoch, az som musel obcas proste par sekund popohnat dej. Holt scenar je tiez deravy ako reseto. Zaujalo ma to podobnostou k jednemu scenaru z hry Plague Inc. Evolved a premohla ma zvedavost, ako si s tym tvorcovia poradia tuna. Inak by som bol skoncil zrejme uz po druhom - tretom dieli. Ale blizia sa dlhe zimne vecery, a tak ako jednohubku s poharikom cohosi -> s trosku otapenou myslou, to mnohi zbastia. Inak, da sa pod tym predstavit aj jeden z utopistickych scenarov, ak sa raz nejaky ten virus (ani T-cko ani Z-ko samozrejme ;) ) z labakov "dostane", ci zmutuje volne. <40% Neodporucam. Narocnejsi divak nech si este hviezdu uberie. ()

whysoserious odpad!

všechny recenze uživatele

Zklamání. Říkal jsem si už z ukázek, že to sice na poli upířích seriálů nebude nic objevného, ale doufal jsem v oddechovku, u které budu moci vypnout mozek. Že mě už úvodní pilot odradí od dalšího sledování jsem fakt nečekal. Opravdu je nutné celý první padesátiminutový díl zdlouhavě ukazovat přeměnu jednoho člověka místo toho, aby ji tvůrci nastínili v prvních deseti minutách a příběh se poté rychle nakopnul do svižnějšího tempa? ()

Reklama

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Obrovské zklamání. Ian Somerhlader byl v Upířích deníkách boží, tady se z něj stal stárnoucí človíček co příliš nezaujme. Je teda pravda, že jsem viděla jen jeden díl, třeba se to později rozjede, ale nejsem si jistá, že tomu dám ještě šanci při tom jaká je na trhu konkurence a jak já stíhám sledovat seriály. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Taká iná podoba a variácia na The Strain. Upír môže byť každý z nás aj bez kusnutia? Zaujímavý a relatívne originálny námet. Škoda len, že to ide posledné časti hopom tropom a troška nasilu tam natlačili záverečné twisty. Ale na druhú stranu, nemôžem povedať, že by to nebolo zaujímavé. Som zvedavý na novú sériu, ak teda bude. ()

Facerr 

všechny recenze uživatele

Někde jsem tady četl očekávaný příměr k The walking dead a musím konstatovat, že zombíkům to nesahá ani po kotníky. První dva díly naznačovali, že by se mohlo dít něco zajímavýho, ale pak to šlo od desíti k pěti. Tohle byla vážně slabota a přitom to mělo takový potenciál. Docela se divím, že jsem vydržel celých deset dílů. ()

Galerie (14)

Související novinky

Prosinec na Netflixu

Prosinec na Netflixu

02.12.2019

Ano, je to tak, Vánoce už jsou za rohem. Ale nebojte, tady vás za nenakoupené dárky, vážné projevy agrese při zaslechnutí melodie k All I Want For Christmas, ani obecné pohrdání všemi, kdo si už na… (více)

Reklama

Reklama