Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z dílny autorů filmů Vřískot a Hellraiser pochází i poslední pokračování série Mimic 3: Sentinel. Když se obyvatelé bytového komplexu začnou ztrácet, zdráhá se Marvin uvěřit nemyslitelnému: mutant obrovského masožravého hmyzu, který už jednou trýznil společnost, je zpět a připraven znovu zahájit její likvidaci! Ačkoliv je Marvin uzavřen ve svém pokoji kvůli silnému astmatu, musí sebrat všechny síly, aby zneškodnil tuto hrůznou kreaturu dříve, než skončí jako její příští oběť! Tento thriller, plný akčních scén a neuvěřitelných speciálních efektů, je povinný pro všechny fanoušky maximální hrůzy! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (53)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nakonec ale hodnotím snímek průměrně, protože se mu podařilo i u třetího dílu série vykřesat na začátku jakýsi zájem v divákovi. Zájem sice nebyl naplněn i pořádným finále, trikově to není tak dobré jako předchozí filmy, ale ona tajemná atmosféra dělá ze snímku Mimic 3: Sentinel“ něco, na co se dá koukat a co se dá tu hodinu sledovat bez toho, aby vás to vyloženě štvalo. Poslední čtvrthodinka už je nuda. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Čakal som, že toto pokračovanie bude slabučké, ale že až takto, som nečakal. Skoro nič tu nie je vidieť, všetko podstatne sa odohráva v tme, ale zas je vidieť, že film mal sakramentsky malý rozpočet. Sváby prídu, rýchlo roztrhajú a odídu a je to cele tak hnusne trhané, že ma to po čase začalo otravovať a nielen to. Herci sa tiež nepredviedli v dobrom svetle a celkom som nechápal, načo tu je toľko postáv, keď sú i tak celkom zbytočné. Ledva som ho dopozeral. ()

Reklama

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Bylo jasné, že první díl překonán nebude a tak se autoři pokusili o jiný styl točení. Skoro po celou stopáž filmu se nic neděje a broučči vidět vůbec nejsou. Až ke konci začne nějaká ta řež a krev, ale i tak nic moc. Není to podle mého lepší jak druhý díl a ani horší. Je to tak na stejné úrovni kvality a pár míst k zahození určitě nebylo, ale to nezachrání celý film. 30% ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Tak som si predplatil FB HD a tešil som sa na záver akože trilógie. Jednička bola na tú dobu veľmi dobrá a teraz som čakal niečo podobné. No po vyše polhodine, keď týpek stále len pozeral cez fotoobjektív do okien naproti a komentoval to nejakej kamoške som rezignoval. A podľa zvyšných hodnotení niet čo ľutovať.. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Třetí a zatím poslední díl o těchto slizkých potvorách jsem si nechtěl nechat ujít. V posledním týdnu jsem viděl předešlé dva díly, které se mi líbily. Ten první mám ve výborné kvalitě, jelikož vyšel v levných DVD. Druhý díl je tv rip se slovenským dabingem. Kvalita obrazu nikterak valná. Občas kostičky:-) Ale dá se to překousnout. Mimic 3 jsem stáhl v podobě DVD ripu s českým dabingem. Ale je tam trochu slyšet americký přízvuk. Režisér se zase vyměnil, ale stopáž zůstala stejná jako u dílu druhého. Herecké výkony jsou překvapivě kvalitní. I efekty se mi líbily. Atmosféra je ucházející. Dialogy jsou podle mého názoru o něco lepší než v díle druhém. Co se týká děje, tak k němu nemám moc výhrad. Příběh docela ujde. Mladý muž překonal Stricklerovu chorobu a nyní žije v ošumtělém paneláku. A jelikož má astma, tak nechodí ven. Převážná část filmu je zaměřena na to, že postižený mládenec sleduje z okna okolí a všechno fotí. Hudba je kvalitní. Měl bych výhrady k vraždícím scénám, protože ty nejsou moc kvalitně natočeny. A to je velký problém, protože v takovýchto snímcích je na to přeci kladen velký důraz. Mimic 3 se narozdíl od předešlých dílů liší tím, že většinu času se nic v podstatě neděje. Vidíte vlastně jen stíny na ulici. Tomuto filmu dávám 60% a jsem rád, že se mi podařilo vidět všechny tři díly. Byl bych moc rád, kdyby se někdo rozhodl natočit další díl. Myslím si, že by to nebyla jen nastavovaná kaše. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama