Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z dílny autorů filmů Vřískot a Hellraiser pochází i poslední pokračování série Mimic 3: Sentinel. Když se obyvatelé bytového komplexu začnou ztrácet, zdráhá se Marvin uvěřit nemyslitelnému: mutant obrovského masožravého hmyzu, který už jednou trýznil společnost, je zpět a připraven znovu zahájit její likvidaci! Ačkoliv je Marvin uzavřen ve svém pokoji kvůli silnému astmatu, musí sebrat všechny síly, aby zneškodnil tuto hrůznou kreaturu dříve, než skončí jako její příští oběť! Tento thriller, plný akčních scén a neuvěřitelných speciálních efektů, je povinný pro všechny fanoušky maximální hrůzy! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (53)

tron 

všechny recenze uživatele

Ach jaj, čo všetko sa nestane trilógiou... Ale nie, úvodný povzdych bol len z povinnosti. Inak MIMIC 3: STRÁŽCA nie je vyložený video bastard. Naopak, na film určený na video ujde. Po dobrej prológovej scéne a zaujímavých úvodných titulkoch s podmanivou hitchcockovskou hudbou Henninga Lohnera, ma na trojke zaujalo predovšetkým voyeuristické, civilné a komorné ladenie. Hlavne prvá polovica pripomína hororovejšie OKNO DO DVORA. V druhej sa už nachádza Henriksen s brokovnicou a triky. Viac v mojej recenzii na Studna.net: http://www.studna.net/reviews/478/ ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Tak som si predplatil FB HD a tešil som sa na záver akože trilógie. Jednička bola na tú dobu veľmi dobrá a teraz som čakal niečo podobné. No po vyše polhodine, keď týpek stále len pozeral cez fotoobjektív do okien naproti a komentoval to nejakej kamoške som rezignoval. A podľa zvyšných hodnotení niet čo ľutovať.. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Z horroru "Mimic" sa stala trilógia. Celé to začal v roku 1997 mexický režisér a scenárista Guillermo del Toro. Natočil film o obrovských zmutovaných chrobákoch, ktorí vraždia nič netušiacích ľudí. Bol to celkom originálny nápad. O štyri roky neskôr bolo vyprodukované pokračovanie. Natočil ho televízny režisér Jean de Segonzac. Moc sa mu to veru nepodarilo. V roku 2003 pod taktovkou J.T.Pettyho bol natočený "Mimic 3". Je to trocha prekvapujúce, ale mne sa najviac zapáčila práve táto tretia časť. *** ()

Terva 

všechny recenze uživatele

I poslední příběh je natočen podle předlohy "Mimic" Donalda A. Wollheima. CITÁT - Asi jsme našli mrtvolu........ Půl hodiny stačí, aby divák poznal, že tohle se nikam nedostane a trojka je prostě ještě horší než dvojka. Zmatek a otřesný dialog po chvilce přestane bavit a divák má chuť to vypnout. Taky si moc nejsem jistý v krovkách. Jediné, co mě zatím drží při životě (sledování) je fenomén fotoaparátu. Přidat tento umělecký směr do filmu je celkem povedené. Jenže to ostatní stojí za zlámanou hmyzí nožku. Celkové chování hlavních aktérů je nepochopitelné, směšné a strašné. Přidám naprosto stupidní dialogy a skoro vypínám. Drží mě jen Lance Henriksen v roli "Popeláře". Jedna z mála postav, kvůli které to dokoukám. Tenhle příběh je z celé trilogie nejhorší, dokonce jsem se chvilkama i nudil. CITÁT - Jsem na švábi alergickej.......... S finálních dění není vidět skoro nic, kameraman se rozhodl používat časté stmívačky a to nejlépe v těch nejdramatičtějších momentech. Když se například hlavní hrdina dostane do ledničky (neptejte se proč a jak) a ta nejde zavřít, užije si divák nádherné světelné šou. To je na astma........ ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Trošku mi přijde, jako by to nemělo nic společného s prvním ani druhým dílem. První byl docela slušný horor, druhý potom o něco slabší pokus o horor, a trojka je jakoby spíš lehce strašidelné drama. Je to poměrně nudné, triky jsou mizerné, a divák se toho opět moc nedozví, ale určitě to má zajímavou hudbu. Celá atmosféra filmu je docela povedená, a není to úplně špatně obsazené. Jinak nic nového. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama