Reklama

Reklama

Láska a příšery

  • USA Love and Monsters (více)
Trailer

Sympatický smolař Joel přežil apokalypsu, při které Zemi ovládly příšery. Po sedmi letech ale opustí útulný podzemní bunkr a vydá se najít svoji bývalku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (334)

pepo 

všechny recenze uživatele

Sklamanie. Cakal som divoku jazdu plnu monstier a cheesy hlasok. Toho som sa nedockal. Sice som sa nenudil ale mal som pocit, ze kukam na pilot nejakeho serialu alebo remake nekej zabudnurej detskej pecky z 80. rokov (pripadne oboje). Priserkam chyba wow efekt a vlastne tam nie je ani napatie. Je to skor taka pohodova zabavicka v style Jumanji. Ale nie tak dobra ako prve dve casti. Mnohe zachranuju sympaticke postavy. 5/10 ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Úplně pohodový film. Sympatický hlavní hrdina a jeho ještě sympatičtější pes, skvělá monstra vytvořená digitálními i klasickými triky (dám ruku do ohně za to, že krab byl poctou Rayi Harryhausenovi), příjemná odlehčená nálada i trochu toho napětí. Je fakt, že inspirace Zombielandem se nezapře, ale na rozdíl od Zombielandu to není ani trochu nuceně křečovité a každých pět minut se vás to nesnaží přesvědčit o tom, jak je to bezva a jak moc se máte bavit. ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele

Mimořádně příjemná, pohádková záležitost. Malv1s, moje láska. Svižné, vtipné, místy dojemné, naprosto pohodová fantasy, která vyčnívá v záplavě nicotných počinů, které, nevím proč, kdejakého nedomrlého puboše ohromí. Jestli se chystá pokračování, s chutí se na něj podívám. Hezké dialogy, výborně napsaný scénář a bylo na co koukat. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $1,070,714Tržby Celosvetovo $1,070,714Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,501,727Tržby za predaj DVD v USA ║ Veľmi výdatné bláznivé post-apo dobrodružstvo. Taká veľmi príjemná priam miestami roztomilá oddychovka, z dobrou akciou, napätím a aj primaranou zábavnosťou, podarené postavy, všetko previazané skoro v rodinnom duchu a nechýbajú aj emócie. /85%/ ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zombieland se zmutovanými monstry. Nic proti tomu, ale na můj vkus tu těch potvor bylo málo a až moc se tu kecalo. A to je škoda, protože ty mrchy byly hodně povedené, nemluvě o tom, že úvahy hlavního hrdiny se odrazily na tempu vyprávění. Pošramocený dojem zachránilo solidní finále, které přesně naplňovalo to, co jsem od filmu čekal. Herecky neurážející, ale poněkud nevýrazné a o to je větší škoda, že se víc nepodařilo využít Rookera a jeho malé chráněnky, Každopádně za podívání to stojí. 65% ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • V průběhu natáčení byl Dylan O'Brien (Joel Dawson) jediný, kdo se mohl pohybovat v blízkosti psů Hero a Dodge, jenž ztvárnili roli Joelova psa jménem "Boy". Pokud bylo potřeba natočit scénu s Arianou Greenblatt (Minnow) a psy, tak Dylan nesměl být na place a Ariana byla jediná, kdo mohl se psy trávit čas. (mikki089)
  • Konec scény s obřím hlemýžděm, kdy Joel (Dylan O'Brien) a MInnow (Ariana Greenblatt) děkují právě tomuto hlěmýždi, byl naprosto improvizován. Režisér Michael Matthews však tuto scénu považuje za svoji nejoblíbenější a rozhodl se ji ve filmu ponechat. (mikki089)

Související novinky

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

27.06.2021

Prvním novým Star Wars filmem po skončení ságy o rodině Skywalkerů by se měl stát Star Wars: Rogue Squadron, který chystá režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman). O ději se zatím příliš neví, jen že… (více)

Reklama

Reklama