Reklama

Reklama

Láska a příšery

  • USA Love and Monsters (více)
Trailer

Sympatický smolař Joel přežil apokalypsu, při které Zemi ovládly příšery. Po sedmi letech ale opustí útulný podzemní bunkr a vydá se najít svoji bývalku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (334)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Bez přípravy, další Netflix film. Taky mi to přípomíná trošičku Zombieland (2009), ale není tady zdaleka tolik humoru. Jistě nadsázky ano, ale raději bych si více užil toho cestování. Poslední půl hodina s příběhovými zvraty mě upřímně moc nebrala a byla silně předvídatelná. Ale jelikož post-apo mám docela rád a monstra by jako vypadly z King Konga, tak jsem si to docela i užil. Věřím, že by tohle mohlo mít potenciál mít pokračování. (60 %) ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Teenagerská a možná až dětská postapo komedie, která ze všeho nejvíc připomíná Zombieland, jen je to celé vyžehlené a ořezané o násilí a násilné scény, aby film splňoval nízkou hranici přístupnosti... Tvůrci sem namíchali všechny nezbytné ingredience - humor, výchovný prvek, roztomilého pejska, rodinné hodnoty, vztahy, přátelství, víceméně neškodná monstra, šablonovitý charakter hrdinů...a samozřejmě happyend... Pro děti a dospívající jistě zábavný mix, navíc velmi pěkně natočený, dospělému divákovi ale nemá moc co nabídnout... ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Film jako na objednávku covidové době, aby se trochu snažil zlepšit uvadající náladu. A nemůžu říct, že se mu to nedaří, protože Dylan je zase sympaťák od pohledu, putování post-apo USA je cool, a monstra nevypadají jako splácaná za pět dolarů na koleni. Jestli ma takhle vypadat dobrodružný film pro nové století, nemám s tím problém. [Netflix] ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Sympaťák Dylan O´Brien se vydává na dlouhou cestu přes Ameriku, kde lidstvo prohrálo ve válce s obřími monstry. A chce najít svou ztracenou přítelkyni. Jenže je to tak trochu neschopný hňup… Love and Monsters zpočátku vypadá jako velice laciná vykrádačka Zombielandu, jejíž tvůrci neměli snad ani jeden vlastní nápad, ale někdy v polovině se to zlomí a tahle dobrodružná romance s hromadou zubatých potvor najde svůj vlastní styl a začne šikovně balancovat mezi humorem, akcí, romantikou i dramatičtějšími momenty. Kouká se na to dobře. Škoda, že vlastní ksicht najde film až tak pozdě. To vykrádání Zombielandu bylo chvílemi až trapné. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Nenáročná jednohubka na volný večer, která vyjma nepřeberného množství různorodých monster zaujme i neokoukaným přístupem k látce či neočekávaně velkorysou akční stránkou. Jako nenáročná dobrodružná jízda tedy snímek Love and Monsters funguje v rámci svých možností víceméně dobře. A to mi tentokrát ke spokojenosti stačí. (Netflix) „Don't Settle. You Don't Have To.” ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu si roli psa jménem "Boy" zahráli ve skutečnosti 2 psi plemene Australská kelpie, a to pes jménem Hero a pes jménem Dodge, kteří se v hraní střídali. (mikki089)
  • I přesto, že je film přirovnáván k Zombielandu (2009), tak hlavní inspirací byla videohra „The Last of Us“. Hlavní postava se jmenuje Joel a tričko s palmami, které nosí, je stejné, jako nosí postava Ellie ve hře. (Sancoo)
  • Konec scény s obřím hlemýžděm, kdy Joel (Dylan O'Brien) a MInnow (Ariana Greenblatt) děkují právě tomuto hlěmýždi, byl naprosto improvizován. Režisér Michael Matthews však tuto scénu považuje za svoji nejoblíbenější a rozhodl se ji ve filmu ponechat. (mikki089)

Související novinky

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

27.06.2021

Prvním novým Star Wars filmem po skončení ságy o rodině Skywalkerů by se měl stát Star Wars: Rogue Squadron, který chystá režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman). O ději se zatím příliš neví, jen že… (více)

Reklama

Reklama