Reklama

Reklama

Láska a příšery

  • USA Love and Monsters (více)
Trailer

Sympatický smolař Joel přežil apokalypsu, při které Zemi ovládly příšery. Po sedmi letech ale opustí útulný podzemní bunkr a vydá se najít svoji bývalku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (334)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Postapo pro teenagery. Takhle naivní fantasy už jsem dlouho neviděl, Dylan O'Brien evidentně rád pokračuje v young adult adaptacích, i když by si ho možná fanynky přáli vidět ve vůdčí roli jako v Labyrintu. Ale nakonec mě to vlastně mile překvapilo, trikové scény s monstry nijak nevytrhnou, ale v době akutního nedostatku velkých filmů docela příjemný nášup...7/10 ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Najväčšou devízou filmu je že si je vedomí príbehu aký rozpráva. Nehrá sa na veľké umenie ani sa nesnaží posunúť žáner inam. ALE. Poctivejšiu žánrovku by ste len ťažko hľadali. Pritom je prvých 40 minút naozaj zábavných. Potom síce trošku padne remeň a film sa začne vliecť a následne sa tam objaví aj jedna zbytočná deus ex machina ( ktorú by šikovnejší scenárista nahradil zmenou v jednej/dvoch scénach) ale inak je ten film veľmi pohodový, vtipný a funkčný. Všetko je to samozrejme zásluhou skvelo napísanej hlavnej postavy. Dylan O´Brien je v tomto prípade uveriteľný a prechádza cez film viditeľnou zmenou. On je tá pridaná hodnota, ktorá baví, zoznamuje nás s novým svetom a aj nám na konci pripomenie čo sa všetko naučil ( vďaka iným postávam). Je to taká hraná verzia Ako si vycvičiť draka, len so psom a s celkom uveriteľnou motiváciou - kedže samotný hrdina je naivný hlupáčik. Má to svoje chyby, ale vôbec by som sa nebránil pokračovaniu, ak by sa dal dokopy tím, čo vytvoril toto. Pre mňa príjemné prekvapenie ktoré trochu nadhodnocujem, ale fuck ti. Páčilo sa mi to. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Představa, že budu v kolonii a nějaká moje dávnější láska bude v jiný asi 150km vzdálenější kolonii a já kvůli tomu abych jí mohl pusinku na čumáček budu riskovat nebezpečnou štreku při který mě může sežrat kdejakej zmutovanej ksindl je absurdní, hezky bych si popíjel lahváče ve svý kolonii a naše si babu tam a hotovo. Toliko k pointě filmu. Jinak fimu neupírám jistou zábavnost a nápaditost, jen občas tam byly mrtvé scény předevšm díky dialogům respmonologům hlavního hrdiny, ale jako oddecháč v pohodě. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Skvělý film, nechyběla ani dávka humoru a to bylo super, ale to nejlepší byla monstra. Škoda že takhle skvěle vypadající svět na konci dál příběhu hrozně málo, málo akci což je škoda a málo skvělých monster, protože vypadaly výborně . Rozhodně si tohle zasloužilo mnohem víc, příběh dělo, herci skvělý ale bylo toho málo škoda, přesto jsem se dobře bavil. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zombieland se zmutovanými monstry. Nic proti tomu, ale na můj vkus tu těch potvor bylo málo a až moc se tu kecalo. A to je škoda, protože ty mrchy byly hodně povedené, nemluvě o tom, že úvahy hlavního hrdiny se odrazily na tempu vyprávění. Pošramocený dojem zachránilo solidní finále, které přesně naplňovalo to, co jsem od filmu čekal. Herecky neurážející, ale poněkud nevýrazné a o to je větší škoda, že se víc nepodařilo využít Rookera a jeho malé chráněnky, Každopádně za podívání to stojí. 65% ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu si roli psa jménem "Boy" zahráli ve skutečnosti 2 psi plemene Australská kelpie, a to pes jménem Hero a pes jménem Dodge, kteří se v hraní střídali. (mikki089)
  • Konec scény s obřím hlemýžděm, kdy Joel (Dylan O'Brien) a MInnow (Ariana Greenblatt) děkují právě tomuto hlěmýždi, byl naprosto improvizován. Režisér Michael Matthews však tuto scénu považuje za svoji nejoblíbenější a rozhodl se ji ve filmu ponechat. (mikki089)

Související novinky

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

27.06.2021

Prvním novým Star Wars filmem po skončení ságy o rodině Skywalkerů by se měl stát Star Wars: Rogue Squadron, který chystá režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman). O ději se zatím příliš neví, jen že… (více)

Reklama

Reklama