Reklama

Reklama

Láska a příšery

  • USA Love and Monsters (více)
Trailer

Sympatický smolař Joel přežil apokalypsu, při které Zemi ovládly příšery. Po sedmi letech ale opustí útulný podzemní bunkr a vydá se najít svoji bývalku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (333)

Jinny 

všechny recenze uživatele

Jedná se především o dobrodružnou komedii, která je místy překvapivě svérázná. Vzhledem k apokalyptickému prostředí se samozřejmě dočkáte i vážných scén, nicméně doopravdy děsivá žádná z nich není. Lásku a příšery tak určitě můžou vidět i teenageři. Je škoda, že film vzhledem k okolnostem neskončil v kinech, protože vizuál, režijní vedení i divácký potenciál na to rozhodně má. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Snímka nesie veľké množstvo pozitivity a nádeje, čo skvele kulminuje v samotnom závere. Veľké plus teda prichádza k správne zvolenému balansovaniu medzi niekoľkými žánrami, nielen medzi ľahkým hororom a komédiou, ale aj medzi trochou tej romantiky, čo samo o sebe nie je vôbec ľahké skombinovať a je to niečo, s čím máva mnoho dnešných blockbusterov všeobecne často problém. Tomuto snímku sa to však podarilo. Veľkú zásluhu na tom nesú hlavné postavy, ktoré si možno ľahko obľúbiť. Láska a príšery je veľmi príjemným prekvapením, ktoré funguje vo všetkých smeroch. Žánre ľahkého hororu, komédie a romantiky sú do seba spojené zaujímavým spôsobom a spolu so svižným tempom dávajú dohromady jeden vydarený celok. Postavy si možno veľmi ľahko obľúbiť a dokážete sa o ne báť, kedykoľvek sa stretnú s nebezpečnými príšerami, ktorých dizajn je vskutku podarený a nápaditý. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Bez přípravy, další Netflix film. Taky mi to přípomíná trošičku Zombieland (2009), ale není tady zdaleka tolik humoru. Jistě nadsázky ano, ale raději bych si více užil toho cestování. Poslední půl hodina s příběhovými zvraty mě upřímně moc nebrala a byla silně předvídatelná. Ale jelikož post-apo mám docela rád a monstra by jako vypadly z King Konga, tak jsem si to docela i užil. Věřím, že by tohle mohlo mít potenciál mít pokračování. (60 %) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příjemná akční postapokalyptická jednohubka. Sice není úplně vtipná, má málo scén, kde by se dobře nakombinovala hudba se stylovým střihem (byť asi dvě scény tu byly), ale za to mi to hodně připomínalo Zombieland, hlavní hrdina v podání Dylana byl v poho a celé to bylo takové svižné, zábavné a odpočinkové. U takových post-apo filmů neustále vzpomínám na Soumrak mrtvých a doufám, že se takový šok někdy ještě zopakuje. Zde opět ne, ale na tři hvězdy plné odpočinku je to určitě postačující. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Skvělá dobrodružná komedie pro každého, kdo si umí nazout dětské střevíčky, svižně odsýpající, místy vtipná, sem tam napínavá a jak jsem se bála konce, aby to tvůrci nepřepískli, byla jsem spokojená, uzavřeli to příjemně i s nějakým tím moudrem na závěr.. Hlavní postava je neobyčejně sympatická, právě tím, že vlastně nic moc neumí a vydá se na cestu navzdory nebezpečí.. Hmyz a obojživelníci vymazlení, v krásném pohádkovém hávu.. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • Konec scény s obřím hlemýžděm, kdy Joel (Dylan O'Brien) a MInnow (Ariana Greenblatt) děkují právě tomuto hlěmýždi, byl naprosto improvizován. Režisér Michael Matthews však tuto scénu považuje za svoji nejoblíbenější a rozhodl se ji ve filmu ponechat. (mikki089)
  • Ve filmu si roli psa jménem "Boy" zahráli ve skutečnosti 2 psi plemene Australská kelpie, a to pes jménem Hero a pes jménem Dodge, kteří se v hraní střídali. (mikki089)

Související novinky

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

27.06.2021

Prvním novým Star Wars filmem po skončení ságy o rodině Skywalkerů by se měl stát Star Wars: Rogue Squadron, který chystá režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman). O ději se zatím příliš neví, jen že… (více)

Reklama

Reklama