Reklama

Reklama

Láska a příšery

  • USA Love and Monsters (více)
Trailer

Sympatický smolař Joel přežil apokalypsu, při které Zemi ovládly příšery. Po sedmi letech ale opustí útulný podzemní bunkr a vydá se najít svoji bývalku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (334)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Film jako na objednávku covidové době, aby se trochu snažil zlepšit uvadající náladu. A nemůžu říct, že se mu to nedaří, protože Dylan je zase sympaťák od pohledu, putování post-apo USA je cool, a monstra nevypadají jako splácaná za pět dolarů na koleni. Jestli ma takhle vypadat dobrodružný film pro nové století, nemám s tím problém. [Netflix] ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Bez přípravy, další Netflix film. Taky mi to přípomíná trošičku Zombieland (2009), ale není tady zdaleka tolik humoru. Jistě nadsázky ano, ale raději bych si více užil toho cestování. Poslední půl hodina s příběhovými zvraty mě upřímně moc nebrala a byla silně předvídatelná. Ale jelikož post-apo mám docela rád a monstra by jako vypadly z King Konga, tak jsem si to docela i užil. Věřím, že by tohle mohlo mít potenciál mít pokračování. (60 %) ()

Reklama

Karlas 

všechny recenze uživatele

Sci-fi pohádka o Hloupém Honzovi nejen pro dospívající mládež s úžasnými obrazy fantastických tvorů a s dokonalými scenériemi padlé civilizace. Příběh lemuje řada mladických pitomostí, ale i množství zajímavých myšlenek a rozumných úvah. Přes tragický osud lidstva je tohle postapo odlehčováno pohodovým pubertálním humorem, který určitě není nepříjemný. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

solidní jednohubka,která nezapře inspiraci Zombielandem (ať už úvodem,mixem humoru-akce-vážnějších momentů,nebo Michaelem Rookerem,který tu evidentně nahrazuje Woodyho).Díky tomu tak vlastně Love and Monsters nemá čím překvapit,nicméně jelikož si nehraje na nic víc než je - a to přímočarou oddechovou zábavou - je to ve výsledku příjemná podívaná na chladné pošmourné odpoledne...70% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak z tohto filmu by mal najväčšiu radosť asi Roger Corman (skúste kombo s Útokom krabích monštier). Geniálne úvodné titulky tak trochu ochudobňujú diváka o megascény, ktoré by nasledovali napríklad u Emmericha, ale tu "všetko pred" vidíme v animovaných scénkach. Nebojte sa ale, že prídete o útoky príšer, je ich tak akurát (väčšinou face to face) a tak akurát je tu všetkého, čím chce film byť, čo je možno jeho najlepšou vizitkou. A ak sa bojíte, že ide o ďalší zameniteľný young adult, tak Love and Monsters sa berie menej vážne a je skrátka menej sci-fi, i keď stále ním v prvom rade je. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • Film byl natočen na několika místech po celém státě Queensland v severovýchodní Austrálii. Konkrétní místa natáčení používaná v Queenlandu zahrnují Screen Queensland Studios v Hemmantu, stejně jako Mount Cotton, Brisbane a Southport. (Trajektt)
  • Ve filmu si roli psa jménem "Boy" zahráli ve skutečnosti 2 psi plemene Australská kelpie, a to pes jménem Hero a pes jménem Dodge, kteří se v hraní střídali. (mikki089)

Související novinky

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

27.06.2021

Prvním novým Star Wars filmem po skončení ságy o rodině Skywalkerů by se měl stát Star Wars: Rogue Squadron, který chystá režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman). O ději se zatím příliš neví, jen že… (více)

Reklama

Reklama