Reklama

Reklama

Cyborg

  • Česko Kyborg (více)
Trailer

Amerikou 21. století zmítají sociální nepokoje. Zuří smrtící epidemie a život se pro obyvatele stává děsivou a krutou noční můrou. Jen Pearl Prophet (Dayle Haddon) - kráska, která je napůl člověk a napůl robot - zná způsob, jak proti nákaze vyvinout účinnou vakcínu. Ale během její zoufalé cesty pro látky potřebné k výrobě léku je Pearl zajata kanibalským gangem Pirátů, který si chce protilátku nechat pro sebe a ovládnout s její svět! Jen schopnosti statečného bojovníka s mečem Gibsona Rickenbackera (Van Damme) mohou zachránit ji i zbytky civilizace! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Já sice beru,že v době vzniku mohl být tento snímek považován za slušný akční nářez(hahaha),ale jsme o dvacet let jinde a já se bohužel těmto béčkům už nemůžu nic jiného než jen smát.Neuvěřitelná trapnost,od soubojů,přes herce,přes scénář až já nevím k čemu všemu.Ze všeho čučí neuvěřitelná levnost a naivita.Prostě jen primitivně natočená hloupost bez logiky s opravdu tupým dějem.Navíc i jeden z nejhorších filmů i samotného Van Damma. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Ty filmy s pandemií mají teď úplně nový přesah. :-D Padouch s modrýma očima může být libovolný akcionář firmy na výrobu očkování. Jinak béčko až na půdu s atmosférou Šíleného Maxe a docela solidníma bitkama, ale příběh ve mě zanechal tak silný dojem, že už teď ráno nevím jak to dopadlo. P.S: Van Damme s paintballovou pistolí nemá chybu. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Keď sa povie postkatastrofické sci-fi, tak sa mi (aj napriek existencii skvelého ROAD WARRIORA) vyjaví tento film. Je veľa lepších filmov, ale pre mňa je štylizácia tohto príbehu do ruín domov a kanálov citovou záležitosťou. A keď sa k slovu dostané nôž hlavného hrdinu, som vo vytržení aj dnes! Nakoľko film vykráda iných tvorcov nie je dôležité, hlavné je, že Van Damme bol v skvelej forme a mal tu nabušeného záporáka. A spomienku na to, ako som v školskej družine tŕpol, keď bol J.C. priviazaný na kríži, mi nikto nezoberie... ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Ale čistě z analytického hlediska za pět pěticípých, protože kdo viděl režisérský sestřih, musí obdivovat jak Pyunův neumětelský pokus o čisté evangelické umění, tak dovednost hollywoodských producentů udělat z tak nesourodého a mimózního materiálu koukatelné osmdesátkové béčko podle žánrového mustru. RESPEKT, CHLAPI! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Alkoholik na baru, Kristýnka Ronaldo, výkonný hrobník, dítě v děloze, elektrický proud, splašená kobyla. Nikdo z nich nekope tak dobře, jak Jean-Claude Van Damme.. S ohledem na vynaložené prostředky ucházející postapo atmosféra (i díky hudbě K.Bassinsona), ale jakmile někdo otevře hubu, apokalypsa hlásí návrat. Naštěstí jde tady výhradně o akci, při níž pružný Belgičan v rámci kanálové gymnastiky klidně může položit na hlavu R.Moellera kabel, aniž by si toho on všiml a co je hlavní - hnán motivem pomsty ve finále dokope exkluzivního zabijáka pomněnkových kukadel, jehož hlasový projev při boji připomíná nářek nosorožce s vyhřezlými hemeroidy.. S nadšením dělané ultimátní béčko, které si není na škodu čas od času připomenout - především s ohledem na současnou "balkánskou" produkci ústředního kopáče. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (17)

  • Jean-Claude Van Damme (Gibson Rickenbacker) bol počas natáčania filmu zažalovaný za úmyselné vypichnutie oka komparzistu pri súboji s mečom. (Raccoon.city)
  • Poslední počin filmového studia Cannon Records. (Chatterer)
  • Jména Gibson Rickenbacker, Nady Simmons, Fender Tremolo, Marshall Strat a Pearl Prophet pochází z názvů firem pohybujících se v hudebním průmyslu. (Chatterer)

Související novinky

Zemřel režisér Albert Pyun

Zemřel režisér Albert Pyun

27.11.2022

Z amerického Las Vegas přichází smutné zprávy pro fanoušky sci-fi a akčních filmů. V sobotu totiž po dlouhé nemoci ve věku devětašedesáti let zemřel americký režisér, scenárista a producent Albert… (více)

Reklama

Reklama