Reklama

Reklama

Hercule Poirot - Season 10 (2005) (série)


Karty na stole (S10E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Cards on the Table (více)

Obsahy(1)

Vraždit mohli všichni. Který z těch čtyř to byl? Měla to být příjemná partička bridže, změnila se však na nečekané drama, když ji přerušila vražda. Zdálo by se ovšem, že odhalit pachatele bude v tomto případě hračka. Jsou tu čtyři detektivové a čtyři podezřelí. Síly jsou tedy víc než vyrovnané. Jenomže v tom je asi ten háček. Neboť každý z těch zkušených borců má na zavraždění jejich hostitele svůj názor – a možná právě proto se nedokážou pohnout z místa. Naštěstí jedním z těch čtyř je Hercule Poirot. A ten se rozhodně s neúspěchem smířit nehodlá. (Česká televize)

(více)

Diskuze

maoc

maoc (hodnocení, recenze)

Případ je kromobyčejně zamotaný. Přesto si myslím, že tvůrci se nějak měli popasovat, když už zvládli doříci vše ostatní, s vdovou po v džungli zesnuvším profesorovi, která přece byla milenkou majora Desparda. To Annie Meredithové nevadí? Asi ne, je v tom až po uši. No a znovushledání matka - dcera by takto stoicky asi neproběhlo. Alespoň ne potom, když už to všichni věděli. Neumím si představit, že by nedošlo k nějakým výčitkám, omluvám, atp.. Prostě jen matka za dceru chtěla obětovat život, ale když to nevyšlo, tak se k ní dál v podstatě nezná. Trochu nevěrohodné, ne? Jinak ale super díl.

elizabeth_ba

elizabeth_ba (hodnocení, recenze)

Věděli jste, že slečna Meredith(ová) je vlastně Kleopatra ze seriálu Řím? Mě to vůbec nenapadlo, až do té doby, než jsem se po sobotním znovuuvedení epizody na čt podívala na další filmy a seriály, v nichž Lyndsey Marshal hrála...

Reklama

Reklama