Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elliot Richards je nesmělý dobrák zamilovaný do své kolegyně Alison. Ta ho však vůbec nebere na vědomí, proto se zoufalý Elliot rozhodne přijmout nabídku atraktivní ďáblice. Za jeho duši mu splní sedm přání. Jenže ďáblice má trochu svérázný smysl pro humor. Elliot vysloví první přání a skutečně se probudí v luxusním sídle s Alison po boku. Brzy ale zjistí, že Alison je mu nevěrná a jeho bohatství pochází z obchodu s drogami. Podruhé si tedy Elliot raději přeje, aby byl mužem plným pochopení, ale malíř slzející nad západem slunce Alison také na dlouho nezaujme. Vinou ďáblice neuspěje ani mohutný basketbalista ani okouzlující intelektuál, jemuž vedle Pullitzerovy ceny přisoudí i poněkud problematickou sexuální orientaci. S každým přáním je sice Elliot o něco moudřejší, ale také o něco blíž peklu. A než se naděje, zbývá mu poslední přání. (TV Nova)

(více)

Recenze (412)

boshke 

všechny recenze uživatele

Nápad vůbec není špatný, styl humoru mi také poměrně vyhovoval, co je však špatné, je hlavní představitel. Nemůžu si pomoci, ale Brendan Fraser je jeden z nejhorších herců, které znám. A tak se mi dělalo permanentně lehce nevolno, když byl na obrazovce... takže 90% stopáže. Kdyby se film přetočil s někým normálním, určitě bych neměl problém jít na čtyři, možná klidně i na pět hvězd... 60% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Neviem koho to bol prozaický nápad, ale tento film mám púšťali v originálnom znení na hodinách angličtiny na gympli asi päťkrát a ja som z neho (okrem dementných, domyslených situácií a Elizabeth Hurley) nemal prakticky nič. Po opätovnom zhliadnutí s dabingom, keď som vlastne scény s Elliotovými nevydarenými želaniami poznal naspamäť, som z neho už taký zážitok nemal, čo je škoda. A to som pritom predtým nevidel ani originál. 65%. ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Dlouho, předlouho jsem se rozhodoval mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami. Smlouva s ďáblem je příjemná, dokonce i vtipná (což poslední dobou u komedií postrádám) komedie. Fraser je vtipný jen polovinu filmu (kolumbijský drogový boss byl parádní - Já umím španělsky.. ;; No skvělé, teď mluvím i rusky. Vtipný byl už jen jako basketbalista se svým číslem 110. Elizabeth Hurley je ďáblice snad i ve skutečném životě a Frasera zastínila kde se dalo. Zápletka je sice nepříliš originální, za to natočena je dobře. Až na ten konec, kde je krásně vidět, že scénáristům došly nápady. Jak při počítání zbývajících přání, tak při konečném zúčtování. Fraserovi sluší komedie typu Král džungle, tohle se mu vážně nepovedlo. Tak jsem nakonec zvolil průměr. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Taková víceméně průměrná romantická komedie (remake) o hledání sebe sama. Nebyl jsem si moc jist, zda se Fraser do role ňoumy hodí, ale nakonec si s tím poradil a po slabším úvodu už to bylo jenom lepší. Je to tak za 3*, ale celou hvězdu dám za sexy Elizabeth Hurley, která vystřídala kostýmky a naplnila snad všechny fantazie všedního muže :p ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná komedie o tom, kterak se outsider chce stát úspěšným a získat dívku svého srdce, ale ďábel, ač je tomu zdánlivě nápomocen, mu jeho snahu vždy nějak zvojtí. Že bych se nějak chechtal, to se říct nedá, ale ty roviny, do kterých se hlavní hrdina dostával, se mi celkem líbily. Hlavně vše se obešlo bez zbytečně vulgárních sexuálních narážek a záchodového humoru. Elizabeth Hurley byla jako čertice víc než svůdná, ale Brendan Fraser mi příliš nesednul. Hlavně se z mého pohledu zbytečně pitvořil a snažil se dělat ksichty charakteristické spíš pro Jima Carreyho. Kdyby byl přirozenější, byl by jeho projev snesitelnější. A nesedl ani objekt jeho lásky. Ta holka měla být výraznější. Nicméně bavil jsem se a to se počítá. 60% ()

Galerie (66)

Zajímavosti (17)

  • Z filmu bylo vystřiženo několik scén, včetně jednoho Elliotova (Brendan Fraserú přání, a to stát se rockovou hvězdou. Tato část filmu byla až příliš obscénní. (Nick321)
  • Podle producenta Trevora Alberta patřila školní uniforma, ve které se objeví Ďábel, skutečně Elizabeth Hurleyové. (Terva)
  • V úvode filmu je na Elliotovom (Brendan Fraser) stole pripnutý znak fiktívneho basketbalového klubu "Diablos", v ktorom neskôr aj pôsobí. (DJW)

Reklama

Reklama