Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V době útoku na americkou ambasádu přijíždí do Hongkongu na dovolenou losangeleský detektiv James Carter. Jeho přítel, zdejší policejní inspektor Lee, se domnívá, že explozi má nejspíše na svědomí gang Rickyho Tana. Večer jdou společně do nočního podniku, který patří Tanovi. Zatímco Lee pátrá v zákulisí, Carter se dobře baví. Lee zahlédne v klubu obávanou gangsterku Hu Li. Pokusí se ji pronásledovat, ale žena unikne. Krátce nato se stává cílem útoku hongkongská policejní stanice. Lee se domnívá, že Carter zahynul v troskách. Ten se pustíl do pronásledování Rickyho Tana až k jachtě, kde se právě začíná večerní párty. Dostane se na palubu a seznámí se tam s Isabellou, milenkou amerického milionáře Reigna. Pak narazí na přítele, který na loď tajně pronikl. Jsou zajati a předvedeni před Tana. Chce, aby mu Lee pomohl opustit město, je však náhle zastřelen Hu Li. Rozzlobený policejní náčelník odvolá detektiva z vyšetřování a přikáže mu, aby Cartera dovezl na letiště a posadil do nejbližšího letadla směrem do Spojených států. Muži se dohodnou, že budou pokračovat v pátrání. Než se jim podaří případ uzavřít, čeká je ještě řada životu nebezpečných situací, nečekaných zvratů a překvapení. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Skvělá a zábavná podívaná, která viděna už po třetí a pořád baví. Spojení Jackie a Chris evidentně funguje na plné obrátky. Pochopitelně nejde o nějakou intelektuální zábavu, ale akční komedii, která je nabitá energií a zábavou. Pokud někdo hledá něco duchaplnějšího, ať kouká na něco jiného. za mne pěkné 4 hvězdy. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

O sto procent méně akčnější a o sto procent více ukecanější. To věru není dobrá kombinace a když se k tomu přidají již poněkud vyčpělí a opotřebovaní hrdinové, kteří cedí naprosto stejné hlášky jako před pár lety, nesympatičtí hlavní záporáci a neslaně nemastně natočená akce, nevznikne z toho žádné veledílo. Potěší sympatická agentka tajná služby a několik otoček a chvatů hvězdy východu, ale jinak opravdu není důvod vidět tento film jednou, natožpak vícekrát. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Druhý diel Rush Hour sa nesie v štýle pokračovaní. Teda je tam viacej akcie, viacej vtipov a viacej miest kde zavítajú naši hrdinovia. Samozrejme není to dokonalé a oproti jednotke, dvojka zaváňa mienym pátosom. To ale na veci nič nemení a stále ide o celkom pohodovú akčnú komédiu, ktoréj by som opäť mohol vyčítať veľa vecí ale je to úplne zbytočné, pretože všetko záleží na tom či takéto filmy môžete alebo nie. Ja ich možem a mám rád. Tucker ako obvykle neznesitelný ale už som si na neho dáko zvykol a jackie chan tu opäť predvádza svoje kreácie, ktorému veľmi závidím. Ja kebyže sa tak obracám tak som hneď o desať kilo ľahší. Potešila ma účasť Zhang ziyi, ktorá patrí medzi moje oblúbenkine. Takže aj keď je jednotka trocha lepšia , dvojka veľmi nezaostáva a dá sa na nu pozerať. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 4/10/// +choreografie, občas vtipné hlášky a situace, fain ženské představitelky -odehrává se většinou ve tmě, strašná tuna klišé/// Tak není to takovej odvaz jak by se dalo čekt, spíše mírnej nadprůměr. Obšas zajímavá hudba, na dnešní dobu však slabší efekty i akční scény./// Celkem 60%/// ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Už je to dost dlouho, co jsem viděl první film, ale ono to vůbec nevadilo. Je to strašná slátanina, kde si tvůrci prostě mohli vymyslet kdekoli cokoliv a dva klauni by z toho jakkoli vyvázli ještě s humorem sobě vlastním. Když tedy pominu všechny ty akrobatický srandy na bambusech a provazech s dekoracema, tak netradičně tradiční bitky Jackie Chana stále baví a Tucker (ač nepatří mezi mé oblíbence) se dá zkousnout. Ale jestli zrovna tenhle film posloužil tvůrcům Gejši k objevení Zhang Ziyi, tak to teda potěš koště... ()

Galerie (86)

Zajímavosti (33)

  • Ke scéně, v níž Jackie Chan (Lee) a Chris Tucker (Carter) běží nazí po ulici, režiséra Bretta Ratnera inspirovala podobná scéna z filmu Agent z Hongkongu (2001), který Jackie natočil těsně před Křižovatkou smrti 2. Scéna byla natočena “naostro” a bez komparzu, filmaři totiž neměli povolení zablokovat provoz na ulici. (SG-1)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 90 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama