Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bojte se surfujících mrtvých! Další spolupráce režiséra Anthony C. Ferranteho a herce a producenta Iana Zieringa, kteří se nechvalně proslavili šestidílnou, v jistých kruzích kultovní sérií Sharknado. Jejich další projekt je nadsazenou a lehce modernizovanou poctou klasickým zombie filmům z 80. let a vypráví příběh bývalého námořního kapitána (Ziering), který žije v malé přímořské komunitě na ostrově. On i všichni jeho známí jsou z ničeho nic ohroženi zástupem živých mrtvých, které z hlubin oceánu vyvrhla na pobřeží přílivová vlna. Kapitánem vedená nesourodá skupinka několika místních obyvatel musí odhalit pozadí této děsivé epidemie, a také nalézt způsob, jak ji zastavit. (Israha)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

borec999 

všechny recenze uživatele

Ferrante a Ziering sa po 6 Sharknádach znovu zišli a pravdepodobne chceli naštartovať novú sériu, ktorá by im dala prácu na ďalších pár rokov. Ústredný šialený nápad mal na to potenciál, no obaja spomínaní borci zrejme zabudli čo zdobilo Sharknado a prečo bolo tak úspešné. Že bude Zombie Tidal Wave objektívne zlý a nízkorozpočtový kúsok, bolo asi každému vopred jasné. No bol som veľmi nepríjemne prekvapený aký nudný, nezaujímavý a sterilný film to vo výsledku bol. Z celého filmu som mal dojem, ako by bol na rýchlo zbúchaný a natočený bez záujmu, snahy ponúknuť niečo navyše alebo inak zaujať. Takýchto nekvalitných a hlavne nudných blbostí s akože šialeným nápadom sú stovky. A úprimne, asi nikoho nezaujímajú a nebavia. 1* za technickú stránku, ktorá sa v porovnaní z filmami podobného rangu spred nejakých 5-10 rokov viditeľne zlepšila. Inak prekvapivo príliš umiernené a nezaujímavé. 10% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Společnost Syfy se po všech těch Žraločích tornádech (série Sharknado) rozhodla opět spolupracovat s režisérem Ferrantem a chtěla, aby přišel z nějakou další bizarní apokalypsou. Žraloků už měla spousta lidí po krk, no a tak když nemáte po ruce zrovna oslňující rozpočet, musíte přijít s něčím levným – se zombíky. Pokusíte se to zamaskovat jako poctu starým klasikám, přiberete druhořadé frajery na speciální (digitální) efekty a samozřejmě nesmíte zapomenout na svou vlastní největší hvězdu Stevea z Beverly Hills. A úspěch by měl být zaručen…jenže tím si nejsem zrovna moc jistý.    Znám pár lidí, kterým se tento film docela líbil, hlavně tedy samotná tvůrčí myšlenka, několik bizarních situací, modří zombíci a krvavých gore scén (no spíše stříkající umělá krev). Já jsem poslední dobou už poněkud náročnější divák a ke štěstí mi pár maličkostí opravdu nestačí. Navíc jsem viděl už spoustu béčkového – céčkového braku a můžu tedy s klidným srdcem porovnávat s jinými podobně laděnými filmy – a jen tak mimochodem zombie subžánr vážně moc nemusím. Retardované zábavy tu ale bylo docela dost, to musím uznat. Většina herců neskutečně přehrávala, nápady se kradli, kde se dalo (v mnohem horším provedení), ale abych jen nehanil, našel jsem tu i několik docela povedených scén. Navíc Ian Ziering nepředvedl zas až tak hrozný výkon. Filmová lokalita byla rovněž zvolena dobře – Thajsko se může pyšnit nádhernou přírodou. A tady pozitiva asi končí.    Za vůbec nejhorší považuji ty speciální efekty. 30% ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nenáročná blbost od režiséra Sharknader s hercem z Sharknader. Na jakési měst se valí 2 zombie tsunami ty na to město zaútočí a cca 6 lidí se snaží přežít. Na motorovku peníze nebyly bohužel tak si musíme vystačit s sekačkou a drtičem dříví celkově to dosahuje kvality posledního Sharknada. 40 procent ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Stačí si všimnúť, kto tu hrá a už musí byt hned jasne, čo bude nasledovať. U Iana Zieringa platí, že i keď si vyberá totálne kraviny, tak ho je aspoň vidieť, lenže či to má nejaký zmysel, to netuším. Má to podobnosť z jeho poslednými hovadinami, pardon projektami. Len tu sa mi zdá, že je menej gore i akcie. Masky až na pár výnimiek nestali za nič a o príbehu radšej ani hovoriť nebudem. Mám rad zombie filmy, ale tento k nim rozhodne patriť nikdy nebude. Ako keby som pozeral zombie horor od Bruna Matteia, je tam dosť podobný štýl i tá lacnota projektu. Asi sa nim niekto inspiroval alebo nie, ale potom si myslím svoje. Slabé 2*. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Ian Ziering vypadá jediný z celého kolektivu Berverly Hills 90210 dobře a na 56 let velmi dobře, ostatní jsou již trosky. Škoda jen, že točí jen s režisérem Anthony C. Ferrante ty děsné béčkové filmy. Co se týče filmu, modré Zombie jsem ještě neviděl. Koukal jsem na to ze zvědavosti, chtěl jsem vidět to tsunami. ()

Reklama

Reklama