foto

Anthony C. Ferrante

  • nar. USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Beaus of Holly (TV film)
Stalked by My Husband's Ex (TV film)
2019 Zombie Tidal Wave
2018 The Last Sharknado: It's About Time (TV film)
2017 Forgotten Evil (TV film)
Sharknado 5: Global Swarming (TV film)
2016 Killer Deal
Žraločí tornádo 4 (TV film)
2015 Žraločí tornádo 3 (TV film)
2014 Sharknado 2 (TV film)
2013 Hansel & Gretel
Žralokonádo (TV film)
2007 Bezhlavý jezdec
2005 Ozvěna smrti

TV pořady

2011 SYFY Inside (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Zombie Tidal Wave
2017 Forgotten Evil (TV film)
2016 Killer Deal
2013 Attila
2011 Scream of the Banshee (TV film)
2010 House of Bones (TV film)
2007 Bezhlavý jezdec
2005 Ozvěna smrti

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2017 Awaken the Shadowman
2011 Scream of the Banshee (TV film)

Host

TV pořady

2015 Sharknado: Feeding Frenzy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky