Reklama

Reklama

Bývalí agenti státní bezpečnosti berou spravedlnost do svých rukou poté, co se dozvědí, že policisté unesli syna jednoho z nich... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

kinderman 

všechny recenze uživatele

Snaha dostat do závěrečného dílu všechny přeživší postavy z částí předchozích je sice úsměvná, ale jakmile zazněl Lorencův ústřední hudební motiv, Pasikowski mě zase měl přesně tam, kde potřeboval. Franz po čtvrt století opouští vězení a jeho osud se proplétá s osudy rodiny Waldy "Nowého" Morawce (Pazura) a komisaře Witkowského (Dorocinski), který vyšetřuje zkorumpované kolegy. Navíc mu na záda dýchají Rusové, kteří s ním mají nevyřízené účty. Původní film (1992) je nepřekonatelný, ale ve jménu toho, jaký frajer je Linda coby Franz Maurer, nemůžu s hodnocením jinak. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film zpočátku vypadal jako videozáznam ze setkání polských policejních penzistů, aby se krátce nato transformoval v nejdrsnější část celé trilogie. U předchozího dílu jsem si stěžoval na těžko uvěřitelný příběh, to tentokrát nehrozilo, celý snímek byl, bohužel, naprosto realistický. Stará garda sehrála svůj part parádně, mladá krev se nedala zahanbit, pan Pasikowski měl všechno plně pod kontrolou, takže mou povinností už bylo jen to, abych se dobře bavil. Hrdě hlásím, že jsem tuto povinnost splnil. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Dát si to v těsném závěsi za druhým dílem, je tak trošku šok, protože těch lety mezi dvěma díly uplynulo opravdu velmi mnoho a hlavní hrdinové už nejsou mladíci, ale to nic nemění na tom, že se nám dostane, drsnýho příběhu a já smekám před Polákama v jedný věci, viděl jsem jak Władysław Pasikowski natočil akční scény v 90 letech, působilo to amatérsky a směšně, no ale co předved tady, to je první liga. Je to jasně nejdrsnější díl celé série, postavy, kterým prostě nemůžeš fandit i když samozřejmě hlavní hrdinové by tu šanci měli, ale oni zrovna nekonaj dobrý skutky. Herec ky je to polský čili bezchybný. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Po 16 letech přichází (nejspíš) závěrečnej díl této trilogie. B. Linda je pořád sympaťák, ale musíme si přiznat, že to už bylo chvílema na sílu. A především pomalejší tempo s celkem dlouho stopáží je na škodu, poznat je to v poslední třetině filmu. Snaha nacpat tam co nejvíc postav z předchozích dílů byla naprosto zbytečná, klidně by stačila ústřední dvojice. K nim se tady přimotá "hodnej" policajt, kterej ale asi chvílema ani neví, na které straně barikády vlastně stojí. Pak do toho celkem poklidnýho tempa přijde mega přestřelka se zásahovou jednotkou, která jakoby do filmu nepatřila.... no bylo to zvláštní. Ne vyloženě blbý, ale bohužel ani extra dobrý. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Boguslaw Linda aka Sekal, kterého je třeba zabít jako po pětadvaceti letech propuštěný gangster, který musí spojit síly s jediným nezkorumpovaným policajtem Marcinem Dorociński, aby našel pohřešovaného. Protože jsem neviděl dva předchozí filmy z devadesátek, na které tento navazuje, tak jsem se místy ztrácel a protože to má přes dvě hodiny a vypráví se to kapku pomaleji než by bylo třeba, má to dost nudných pasáží bez šťávy. Průměrné krimi z Polska. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama