Reklama

Reklama

Zkurvená noc

  • USA 11:14 (více)
Trailer

Obsahy(1)

V malém městě Middelton jede mladý muž ve svém autě, značně posilněn alkoholem. Rána, prasklé přední sklo, mrtvola. Ve strachu zabalí mrtvolu a schová ji do kufru auta. Přijíždí mladá žena s úmyslem pomoci a zavolá svého dobrého přítele, velitele policie. Jelena tu někdo srazí každou chvilku. Policista přijíždí a požaduje otevření kufru auta. Jak sám pozná, jelen to určitě nebude. Mladík, pronásledovaný policistou, se dává na útěk a mezitím z policejního auta vybíhají další dva zadržení jedinci. Následuje spletenec situací, které divákovi dovolí pochopit celý děj až v případě, kdy uvidí všechny události z různých úhlů. (MiD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (332)

Fr 

všechny recenze uživatele

Když místo jelena srazíte člověka, je to zkurvenej okamžik. A je celkem jedno, že je 23:13..... CO PŘEDCHÁZELO UDÁLOSTI Z 23:13?? Vraťme se o pár minut.... Kdo nevěří, že všechno souvisí se vším, má jedinečnou možnost se o tom přesvědčit v této černohumorné skládačce, která je zajímavá hlavně tím, jak do sebe všechno krásně zapadne. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Hledám důvod, proč nechcát za jízdy z okýnka. 2.) Zajímá mě, jak rychle se dá běžet s ptákem v ruce. 3.) Soulož na hřbitově mi připadá bezpečná, protože používám ochranu. PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Brutální thriller o sledu událostí jednoho večera, které několika lidem změní životy. Tyhle snímky vyprávějící několik příběhů najednou a směřující ke konci, ve kterém se vše vzájemně proplétá, mám čím dál tím radši. Obsazení je poměrně slušné, hlavně Hilary Swank a Patrick Swayze, který dostal ze všech nejvíce prostoru. Bohužel nevýhodou snímku je, že vše jsme již viděli v mnoha jiným a lepších provedeních (např. 21 gramů, Crash), ale i tak se jedná o slušnou podívanou s příjemnou 80 minutovou stopáží...... ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Bizarní scénáristická hříčka ovlivněná Tarantinovým slavným snímkem Pulp fiction ve smyslu mísení žánrů, zpřeházení chronologie příběhu s několika paralelně se odvíjejícími příběhy postav, které mají ve filmu zhruba stejný prostor a jsou obdařeny cool charakteristikou. Humor je, jak je pro tarantinovky typické, spojen s násilím a lidským neštěstím. Nechybí ani několik zločinů, mrtvoly, jeden uříznutý penis a poněkud jadrnější mluva - zkrátka všechno, co má kultivovaný divák odkojený Bergmanem a Fellinim tak rád. Snímek má velmi rozumnou stopáž a rychlé tempo, na druhou stranu nemá tak dobře napsané dialogy, jako ranné tarantinovky, chybí černé hlášky a na filmu je znát i režijní nezkušenost.Celkový dojem: 65 %. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Hodně černá moralitka, kde jedna osoba dostane, co si zaslouží a ostatní socko-podvraťáci schytají pěkné ponaučení pro příští "akce". Zkurvená noc je velmi zábavný film, který částečně vychází z poetiky Pulp-fiction, až na to, že tady sledujeme "obyčejné" lidi na "obyčejném" předměstí místo gangsterů. Ve středu dění stojí dvě mrtvoly, okolo nichž se z různých pohledů nabalují další situace všech zůčastněných. Ano je to vykonstruované, ale má to šmrnc, spád a hlavně černohumornou slinu. K tomu hraje divná hudba a herci předvádějí přesně, co se od nich čeká, žádné exhibice. Čistých 70% nebo-li ***1/2. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Dost dobrá jízda. Propletenec situací a událostí, které na sebe navazují. Je zajímavé, jak jedna událost dokáže ovlivnit životy druhých. Mělo to skvělé tempo, pohodové obsazení a přiměřenou délku. Člověk sice může namítat, že to bylo překombinované, ale tak co, člověk se na 75 minut kvalitně zabavil. Asi budu vyhledávat filmy podobného ražení :) 75% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • V roku 2019 bol herec Henry Thomas skutočne zatknutý za jazdu pod vplyvom alkoholu, tak isto ako postava Jack, ktorú stvárnil vo filme. (ShortyIC)
  • Postava Buzzy byla podle původního scénáře muž. Když si ho Hilary Swank přečetla, byla touto rolí nadšená. Přemluvila Grega Marckse, aby scénář přepsal, aby ji mohla hrát. (don corleone)

Reklama

Reklama