Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Primal nám nám představí spojení dvou rozdílných světů a vznik jednoho nepravděpodobného přátelství. Lidé jsou na počátku své evoluce. Dinosauři se blíží konci své existence. A přesto mezi člověkem a dinosaurem vznikne přátelství svázané tragédií. Jen spolu totiž mohou přežít v tomto násilném rodícím se světě. (topr harley)

Recenze (36)

Rudinsky 

všechny recenze uživatele

Ja si teda rozhodne na Genndyho animáciu zvykať nemusím, vyrastal som na nej (v časoch, keď mať v telke CartoonNetwork - v tej dobe niečo ako MTV pre rozprávky - neznamenalo len to, že ste buržo, ale aj odlišný mentálny vývoj:D). Okrem toho Primal dokazuje, že je Tartakovsky stále jeden z top žijúcich tvorcov a želám mu veľa zdravia, pretože takéto autorské projekty nerobí už nikto na planéte. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Moc děkuju Hladovi za doporučení. Tohle je naprosto ultimátní conanovska pecka.   Popravdě se mi moc nechtělo do němého animáku, ale byla to chyba. S autorem mám minimální zkušenosti z jeho "dětské" tvorby a je to génius.  Nenechte se odradit jednoduchou animaci, protože je na pozadí skutečné umění. Ale opravdu, tam jsou prostě záběry, které jsem si pauznul a chtěl zarámovat. Mimo to je to teda pořádně drsný, létají tam končetiny a hektolitry krve. Má to fajn buddy chemii. No a vzhledem k tomu, že to má finále druhé řady v pátek, tak je to aktuálně nejlepší fantasy v TV. A druhá řada teda graduje doslova epicky. Hrozně milá věc s trestuhodně málo hodnoceními na ČSFD, napravte to pls! 9/10 ()

Reklama

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Neohúrilo ma to, ale dinosaurus bol aspoň trochu vtipný, no a bolo to aspoň trochu viac krvavé. 7,2/10. 2. séria: Ma bavila podstatne viac. Páčilo sa mi, že jednotlivé epizódy na seba nadväzovali a vytvorili ucelenejší dej. Záver ma veľmi prekvapil, a musím povedať, že na prípadné pokračovanie sa teším. ()

Hem.m 

všechny recenze uživatele

Kromě artové stránky se jedná takřka o podprůměrný a předvídatelný seriál, kde i akce není nikterak zajímavá. To platí o první čtyřech dílech. Ovšem díl pátý, to je jiná. Tento díl začíná čilováníčkem na pláži, prostě pohodička - celkově odlišný díl oproti všem předchozím. Pak si ale tvůrce řekl, že to promění v krvavou řežbu, čmuchl trochu kokajnu a rozjel naprostej krvavej masakr, který se pomalu proměňuje v genocidu proti jednomu živočišnému druhu. --- Bohužel tento seriál jedna našlapaná epizoda nezachrání, ale uvidíme co přinese zbylých 5 dílů. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Ve světě, kde je každý den života bojem o přežití si pro nás občas osud připraví nečekaná setkání a nemožné spojence... Jedním slovem lahůdka! Animace je podmanivá, akce je dechberoucí a jako úplně nejlepší je jednoznačně hudební doprovod! Tohle se hodně povedlo, zajímavé příběhy, které mají svou hloubku a to v nich nemusí padnout ani jedno slovo. Prošel jsem to na jeden zátah se zatajeným dechem a užíval si každý díl, každý souboj, každý hlubší okamžik... Jistě, je to místy přitažené za vlasy a zdejší pračlověk má schopnosti, za které by se nemusel stydět ani takový Legolas s Hulkem dohromady, ale o to je to ještě víc cool a někdy i k pousmání... Velký zážitek. 9,2/10 ()

Galerie (22)

Zajímavosti (5)

  • Seriál nemá téměř žádné dialogy, zaměřuje se pouze na vizuální vyprávění. Jedinou výjimkou je vokální doprovod chrochtání, křiku a řevu. (catnipped)

Reklama

Reklama