Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Primal nám nám představí spojení dvou rozdílných světů a vznik jednoho nepravděpodobného přátelství. Lidé jsou na počátku své evoluce. Dinosauři se blíží konci své existence. A přesto mezi člověkem a dinosaurem vznikne přátelství svázané tragédií. Jen spolu totiž mohou přežít v tomto násilném rodícím se světě. (topr harley)

Recenze (36)

Urukhaj98 

všechny recenze uživatele

S01-S02: Nenechte se zmást stylem animace, která je překrásná, ale mnohdy až večerníčkově dětská. Tenhle večerníček by vašim dětem přivodil spíš noční můry. A z epizody 7 budete mít noční můry i vy. Primal je strhující a brutální podívaná a navzdory absenci dialogů i neskutečně emocionální jízda, kdy v některých momentech nezůstane jedno oko suché. O tom vás Primal spolehlivě přesvědčí během prvních deseti minut. 9/10 ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Neohúrilo ma to, ale dinosaurus bol aspoň trochu vtipný, no a bolo to aspoň trochu viac krvavé. 7,2/10. 2. séria: Ma bavila podstatne viac. Páčilo sa mi, že jednotlivé epizódy na seba nadväzovali a vytvorili ucelenejší dej. Záver ma veľmi prekvapil, a musím povedať, že na prípadné pokračovanie sa teším. ()

Reklama

Arbiter 

všechny recenze uživatele

U první série mi přišlo nejednoznačné, jestli má ambice držet se dobových reálií a fyzikálních zákonů - a tím mě trochu hnětla. Druhá série je o poznání lepší: v ní je vše hrozně přestřelené, doplněné o nadpřirozené prvky; jde o přiznaně plnokrevnou fikci, cenim. Skvělé se v druhé sérii také rozvijí původní primárně estetický syrový a záměrně banálně krvavý boj o přežití. Dané téma (ne)příjemně problematizuje, hlavní hrdinové už nejsou jen bojovníci o vlastní život a sympatie vzbuzující oběti násilí. Vidíme, že svým konáním sami krutě bolest způsobují mnoha dalším cítícím bytostem a že to má důsledky. Evoluce původního konceptu proběhla aniž by se tvůrci vzdali krásy krvelačné explicitnosti první série. Je to celé takové dobré! ()

Rudinsky 

všechny recenze uživatele

Ja si teda rozhodne na Genndyho animáciu zvykať nemusím, vyrastal som na nej (v časoch, keď mať v telke CartoonNetwork - v tej dobe niečo ako MTV pre rozprávky - neznamenalo len to, že ste buržo, ale aj odlišný mentálny vývoj:D). Okrem toho Primal dokazuje, že je Tartakovsky stále jeden z top žijúcich tvorcov a želám mu veľa zdravia, pretože takéto autorské projekty nerobí už nikto na planéte. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Animácia nádherná a prepracovaná. S hlavným hrdinom sa dá stotožniť v oblasti hodnôt, no keďže je to pračlovek a je skôr pudovo orientovaný, úplne sa to precítiť nedá. K dokonalejšej empatii chýba zložitejší problém blízky modernému človeku, ktorý je schopný intelektuálneho zamyslenia nad pozretými epizódami. Inak akcia kvalitná, drsná a krvavá, v ktorej hlavnej dvojke vždy fandíte. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (5)

  • První seriál od Cartoon Network s ratingem TV-14 nebo TV-MA. (MnamBuchta)

Reklama

Reklama